Eva C.

Eva C.

Odpovedá do 48 hodín, na 50% správ
50% 48 hod+
Prijíma študentov

Eva C.

Prijíma študentov

Efektívne doučovanie MAT a FYZ

  • 2 odučené lekcie
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Ponúkam jednorázové aj pravidelné doučovanie pre zš, sš a vš z matematiky aj fyziky, pomoc s laboratórnymi prácami, referátmi, prezentáciami, projektmi, príprava na testovanie T9, maturitu, zápočty a skúšky na univerzite.

Momentálne pôsobím v školstve - výučba matematiky, fyziky a techniky. Doučovaniu sa venujem už 15 rokov. Zameriavam sa na efektívne doučovanie na úspešné zvládnutie rôznych skúšok. Doučovanie môže prebiehať osobne aj online formou.

Mám odučených vyše 3000 hodín doučovania. Pod mojím vedením sa moji študenti podstatne zlepšili v prospechu v škole, úspešne zvládli prijímacie skúšky na sš aj vš doma na Slovensku aj v zahraničí, maturitu, skúšky na vš aj medzinárodné testovania. S mnohými sme úspešne spoločnou silou zvládli aj reparáty v auguste a taktiež podaktorí študenti dosahovali veľmi pekné umiestnenia aj na krajských kolách olympiád.

Ako učiteľka mám skúsenosti s prácou so študentmi s poruchami ADHD, hyperaktivita, dysgrafia, dyskalkúlia a pod. Ponúkam osobitý prístup ku každému študentovi, pretože každý z nás je výnimočný a na každého platia iné finty.

V prípade záujmu ma kontaktujte.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 45 min

Referencie (12)

+ Pridať referenciu
Sylvia K.

Sylvia K.

Neoverená referencia

Bola som veľmi spokojná. Čo bolo treba- bolo dobre a pochopiteľne vysvetlené. Oceňujem flexibilitu a rýchle reakcie Evky v prípade potreby. Určite odporúčam, vďaka nej som spravila matematiku.

Milan M.

Milan M.

Neoverená referencia

Ocenujem perfektnu spolupracu pri doucovani. Profesionalny, odborny a ludsky pristup mi ulahcil pochopenie aj tych zlozitych prikladov. Som velmi spokojny a mozem odporucit vyuzitie Evkinych vedomosti

Silvia P.

Silvia P.

Neoverená referencia

Evka je super doučovateľka. Našla som na ňu kontakt v prvom ročníku na VŠ, keď som mala pred prvým zápočtom z matematiky a keďže som sa tej matike nevenovala a riešila som si doučovanie na poslednú chvíľu, môžem povedať, že som to zvládla len kvôli Evičke. Hneď sme sa vedeli dohodnúť a časovo sa mi snažila čo najviac prispôsobiť. Čo sa týka výkladu, bol zrozumiteľný a chápavý až natoľko, že ma to začalo aj baviť. Ja som bola veľmi spokojná, môžem len odporučiť. :)

Erik S.

Erik S.

Neoverená referencia

Evku som kontaktoval už pri mojom začiatku štúdia na VŠ. Bol som v zložitej situácii, nakoľko študujem po pri práci. Evka ma nie lenže doučila, ale aj systematicky pripravila program doučovaní aby som sa dokázal v krátkom čase efektívne pripraviť. Bola to pre mňa úžasná skúsenosť, išlo o zložité matematické okruhy, ktoré sa mi podarilo úspešne pochopiť a vďaka jej systematickej príprave a vedeniu doučovaní nakoniec aj úspešne realizovať do praxe. Som vďačný a odporúčam!

Ivana G.

Ivana G.

Neoverená referencia

Pani Evku som spoznala počas obdobia covidu,bolo veľmi ťažké sa učiť , keď mi predmety matematika a fyzika neboli tou pravou šálkou kávy a práve ona mi ukázala a viedla ma k tomu aby som zmenila názor, začo jej veľmi pekne ďakujem,jej ľahké a zrozumiteľné vysvetlovanie prospelo k môjmu zlepšeniu v škole. Rovnako sa mi páčila flexibilita, zaujímavosti a forma akou mi ukázala zákony fyziky. Určite je to PANI ucitelalka . A som nesmierna rada, že je to tak milá, trpezlivá,ochotná a hlavne po odbornej stránke šikovná osoba. Vrelo odporúčam

Zodpovedané otázky (86)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Eva C.

Úprava rovnice

Dobrý deň, Pripravujem sa na skúšku z fyziky a netuším ako sa upravila pôvodná rovnica na tvar ktorý je podčiarknutý na fotke. Ďakujem vopred za odpovede:)

Eva C.

matematika

Dobrý deň chcem vás poprosiť či by ste mi nepozreli či to mám dobre Ďakujem za ochotu Odpoveď vnútorný uhol 115,vonkajší uhol 245

Eva C.

trojuholnik

Vypočítaj odvesny a uhly v pravouhlom trojuholníku ak poznáme dĺžku prepony pravouhleho trojuholnika 46 cm. ďakujem

Eva C.

matematika

Dobrý deň chcem sa opýtať či to mám dobre 1, 12,4cm 2, 9,61cm2 3, 4,77cm2 4, 4,8cm2 5. 57,66cm2 6, 29cm3