Lukas S.

Lukas S.

Odpovedá do 8 hodín, na 80% správ
80% 8 hod
Prijíma študentov

Lukas S.

Prijíma študentov
  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Zmaturoval som v študijnom programe International Baccalaureate na Gymnáziu Jura Hronca zo šiestich predmetov a momentálne študujem preklad.

Mám niekoľkoročné skúsenosti s neformálnym vzdelávaním a zážitkovou pedagogikou. Zúčastnil som sa školenia o neformálnom vzdelávaní od Erasmus +.

Od októbra 2015 som odučil približne 1 000 hodín. Mám skúsenosti s doučovaním detí od 6 rokov, prípravou na prijímačky na stredné a vysoké školy, pomocou s esejami a internalmi nielen na IB, ako aj s doučovaním dospelých.

Ponúkam tiez doucovanie malych skupin (2-4 ziaci) za zvyhodnenu cenu.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (23)

+ Pridať referenciu
Andrea O.

Andrea O.

Neoverená referencia

Lukáš doučuje syna chémiu. Vďaka jeho rozsiahlym vedomostiam a prístupu, syn chápe podstatu a princípy preberaných tém. Je taktiež časovo flexibilný a veľmi ochotný. Ďakujeme

Andrea O.

Andrea O.

Neoverená referencia

Lukáš je super chalan, ochotný vždy pomôcť. Perfektne vysvetľuje, vie sa prispôsobiť môjmu mysleniu a tak mi rýchlo a jasne – zrozumiteľne vysvetliť učivo. Časovo je tiež flexibilný a ústretový. No, proste super. Odporúčam!!! každému, kto potrebuje pomoc s chémiou. Ondrej

Lujza M.

Lujza M.

Neoverená referencia

Úžasný doučovateľ s vysoko profesionálnym prístupom. Lukášove hodiny, v našom prípade slovenského jazyka, sú vecné. Vďaka jeho zodpovednému prístupu, je celkový zážitok z doučovania excelentný. Ďakujeme Lukáš:-)

Jana D.

Jana D.

Neoverená referencia

Moja dcera si Lukasa velmi oblubila a tym padom sa tesila aj na hodiny doucovania jej nepopularneho predmetu. Lukas je velmi profesionalny, priatelsky a na 100% spolahlivy. Hovori vyborne anglicky, takze mu nerobil ziadny problem doucovat matematiku v anglickom programe a prepinat rec do anglictiny, ked moja dcera mala problem vyjadrit sa v slovencine.

Daniela P.

Daniela P.

Neoverená referencia

Lukáš pripravuje môjho syna na prijímačky na bilingválne gymnázium. Má výborný prístup, veľmi zrozumiteľne a pútavo vysvetľuje každé učivo. Je časovo flexibilný a syna učí priamo u nás doma, čo je veľká výhoda. Je vždy usmiaty, vidieť na ňom, že ho jeho práca baví a nášho syna zrazu baví aj matematika aj SJL:-). Daniela P.

Zodpovedané otázky (3)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Lukas S.

Kmitavý pohyb

Kto by mi vedel pomôcť s timito príkladom Len doplniť by som potreboval, plus s vysvetlením ďakujeme

Lukas S.

Rozdelenie a porovnanie uhlov

vysvetlite ostrý uhol, pravý uhol, tupý uhol a priamy uhol