Jaro S.

Jaro S.

Odpovedá do 9 hodín, na 50% správ
50% 9 hod

Jaro S.

Hra na bicie. Výučba online alebo v štúdiu a aj u teba doma.

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Od mladého veku boli moje cesty prepletené hudbou, čo viedlo prirodzene v mojom živote, rozširovať si vedomosti na ZUŠ a Konzervatórium v Bratislave.

Následne som sa stretol s bubeníkmi a hudobníkmi ako Russ Miller, Benny Greb, Matt Halpern, George Kollias, Chris “Dady” Dave, Chris Coleman, Gergo Borlai alebo Dalibor Mráz, a mnoho ďalších. Som rád, že môžem povedať ... sú pre mňa veľkou inšpiráciou.

Cestoval som na miesta, kde sa konajú tie najväčšie bubenícke show ako The London Drum Show v Londýne, Meinl Festival (Varšava) a ďalšie ...

Neskôr som získal online certifikát Berklee Collage of Music / BerkleeX - Introduction to the Music Business.

------

Venujem sa rôznym hudobným žánrom, v hudbe som veľmi otvorený. Hudobné začiatky boli definované hrou vo viacerých kapelách, kde som sa neskôr začal podielať na ďalších hudobných projektoch.

Aktuálne pôsobím v kapele Tornádo Lue a venujem sa vlastným hudobným projektom a produkcii.

Súkromne vyučujem hru na bicie:
V štúdiu - 30€ / 60 min.
Online - 30€ / 60 min.
U žiakov doma - 40€ / 60 min.

Rád odovzdávam žiakom nadobudnuté vedomosti, následne pozorujem ako si rozvíjajú svoje schopnosti, obzory a pomáham im napredovať. Svojim žiakom takisto rád pomôžem kedykoľvek s výučbou cez email alebo napr. WhatsApp na mobile.

Referencie od niektorých študentov nájdeš pod profilom.

Na stránke nižšie nájdeš bližšie informácie o tom, ako fungujú hodiny bicích. Neváhaj sa čokoľvek opýtať.

------

Teším sa na stretnutie ...

S pozdravom,
Jaro Šollar

Referencie (13)

+ Pridať referenciu
Roman G.

Roman G.

Neoverená referencia

Jaro má veľmi ľudský a priateľský prístup. Vždy sa teším na ďalšiu hodinu :) Na hodiny je pripravený a už po pár mesiacoch cítim zlepšenie v hre, dokáže ma motivovať, čo si na ňom hrozne cením.

Peter M.

Peter M.

Neoverená referencia

S Jarom je radosť hrať. Naozaj som pochopil, že cvičiť treba doma. Na hodinách sa vždy teším na niečo nové čomu sa venujeme. Odporúčam :)

Stanislav P.

Stanislav P.

Neoverená referencia

Pohodovy priestor pre kazdeho kto ma rad bicie alebo sa chce ucit. Jaro je mega ucitel so zdanlivo bezodnou trpezlivostou a ludskym pristupom.

Roman B.

Roman B.

Neoverená referencia

U Jara som mal ešte iba zopár hodín, ale už teraz som si istý, že to bol ten správny krok ako sa naučiť hrať na bicie. Jeho vyučovacie hodiny sú pre mňa veľkým prínosom. Má vynikajúci profesionálny prístup k žiakovi tak ako aj k samotnej hre na bicie, rád pomôže, poradí a hlavne vysvetlí. Určite odporúčam. Má skvelé vedomosti a priateľský prístup čo zaručuje, že s na hodine budete cítiť ako ryba vo vode :)

Mária B.

Mária B.

Neoverená referencia

Profesionálny a príjemný prístup, hodiny ma bavia a hlavne vidím u seba progres. Jaro je vždy pripravený, vie motivovať. Na hodiny sa teším.

Fotky a certifikáty