Nicol B.

Nicol B.

Odpovedá do 1 hodiny, na 50% správ
50% 1 hod
Prijíma študentov

Nicol B.

Prijíma študentov

Milý a priateľský prístup :)

Cena Od 10 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Blogy Zodpovedané otázky

Popis

Dobrý deň :) Volám sa Nicol a momentálne študujem predškolskú a elementárnu pedagogiku na Pedagogickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave. Som absolventkou jazykovej triedy na gymnáziu.

Pokiaľ máte záujem o doučovanie, kontaktujte ma prosím cez Facebook: Nicol Bystráková, alebo na e - mail: nicol bystrakova 315 (zavináč) gmail . com (na tejto stránke sa mi nedá odpisovať na správy).

Rada pomôžem so slovenským jazykom a matematikou na úrovni základnej školy, nakoľko mám skúsenosti s doučovaním týchto predmetov. Taktiež mám skúsenosti s prípravou žiakov na Testovania 5 a Testovania 9. Mám veľmi dobrý vzťah k deťom a vypomáhala som v detských táboroch zameraných na anglický jazyk.

Mojím obľúbeným predmetom a zároveň aj záľubou je biológia. Snažím sa vysvetliť učivo jednoducho a pritom podať potrebné množstvo informácií. S biológiou som sa dostala aj na krajské kolo SOČ (Stredoškolskej odbornej činnosti) s prácou ohľadne celiakie a bezlepkovej diéty, s ktorou som sa umiestnila na 5. mieste.

Na gymnáziu som študovala v triede zameranej na anglický jazyk. Mám skúsenosti s doučovaním anglického jazyka na základnej a strednej škole a taktiež aj s doučovaním dospelých.

Čo sa týka doučovania psychológie, dokázala by som pomôcť s prípravou na maturitu.

V prípade záujmu by som Vás mohla doučiť aj vybrané predmety z odboru, ktorý študujem - predškolská a elementárna pedagogika.

Som empatická a trpezlivá. Ku každému študentovi sa snažím mať kamarátsky vzťah. Na hodinu si vždy pripravím svoje dokumenty, aktivity a výklad a ku každému pristupujem individuálne. Dokumenty vytváram v programoch Word a PowerPoint. Po každej hodine posielam študentovi poznámky z látky, ktorú sme preberali, aby sa k nej mohol podľa potreby vrátiť.

Budem sa tešiť na naše hodiny! :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Monika H.

Monika H.

Neoverená referencia

Vynikajuci prístup, zábavné aj pre dieta formou hry, cenovo dostupné, ochota. Po každej hodine som informovaná čo prebrali, maximálna spokojnosť, odporucam.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem Vám veľmi pekne :)

Dominik L.

Dominik L.

Neoverená referencia

Veľmi dobrý prístup , všetko podrobne a veľmi dobre vysvetlene . Doučovanie sa mi páči a hlavne ma to baví :) Odporúčam všetkým :)

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem Dominik :)

Veronika T.

Veronika T.

Neoverená referencia

Veľmi dobrý prístup, určite odporúčam. Dcére sa veľmi doučovanie páčilo.

Odpoveď doučovatela:

Veľmi pekne ďakujem :)

Fotky a certifikáty

Blogy (1)

Žiadna kaša sa neje taká horúca, ako sa navarí

Neviem, kto práve potrebuje počuť tento príbeh, no verím, že aspoň niekomu a aspoň trošku pomôže. :)Keď som v prvom ročníku na strednej škole prišla na prvú hodinu biológie, spadla mi sánka. Celú…

Zodpovedané otázky (11)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Nicol B.

Pravdepodobnosť

Dobrý deň! Mohol by mi niekto s touto úlohou pomôcť? Ďakujem!

Nicol B.

Matematika

Dobrý večer vedel by mi niekto pomôcť s touto úlohou ?

Nicol B.

Povrch telesa

Dobrý deň, pomohol by mi niekto s touto úlohou, prosím? Vopred ďakujem. Do dreveného kvádra je vyrezaný valec. Podstava kvádra je štvorec so stranou 5 cm, výška kvádra je 8 cm. Podstavou vyrezaného valca je kruh s polomerom 1,5 cm. Vypočítajte povrch tohto telesa. (pri výpočte použite π =3,14)

Nicol B.

Stožiar a tyč

Toto by som potrebovala vypočítať, prosím. Ďakujem! Vedľa elektrického stožiara je 1 m vysoká tyč, ktorá vrhá tieň dlhý 0,7 m. Stožiar má tieň dlhý 4,9 m. Ak sú stožiar aj tyč kolmé na svoje tiene, aká je výška stožiara?