Marek H.

PhDr. Marek H. MBA.

Odpovedá do 17 hodín, na 10% správ
10% 17 hod
Popis Referencie

Popis

Lektor - Coach - Supervízor - HR - Manažér | kariérny a osobnostný rozvoj - ľudské zdroje - vzdelávanie
CPPS | Bratislava

Ukončené vysokoškolské štúdium na Pedagogickej fakulte UK v Bratislave (PhDr.) s vyznamenaním a v roku 2010 na SMA Uni Wien vo Viedni (executive management - MBA.). Viac ako 10 intenzívnych rokov v práci s organizáciami, tímami a jednotlivcami - ľudské zdroje, poradenstvo, supervízia, psychoterapia, diagnostika, mediácia, osobnostný a kariérny koučing, ďalšie odborné vzdelávanie, mentoring, HR. Vzájomnou spoluprácou prešli ľudia z komerčnej sféry, verejnej správy aj III.sektora. Konzultantské a poradenské kompetencie uplatňuje v rozvíjaní soft skills, ako aj hard skills: rozvoj manažérskych zručností, koučing, obchodné tímy, stredný a top manažment, HR personalistika, plány osobnostného a kariérneho rozvoja, talent manažment, development manažment, typológia osobnosti, komunikačné zručnosti, zručnosti vyjednávania a negociácie, stres manažment, time manažment, manažment konfliktov, systém lean a kaizen, klientský servis, diagnostika, mediálny tréning, tréning lektorských zručností, prezentačné zručnosti, finančné vzdelávanie, tréning trénerov, Hogan, balance manažment a iné.

Referencie: Union poisťovňa a.s., Inštitút pre verejnú správu, Akadémia vzdelávania, Národný ústav celoživotného vzdelávania, Principium, Ministerstvo zdravotníctva SR, MPSVaR, Centrála UPSVaR, Euroview, Impact Consulting, Úrad jadrového dozoru, Novartis, Ústav pre kontrolu liečiv, Amslico AIG Life, Národný inšpektorát práce, Zentiva, Sociálna poisťovňa, Tatra banka, Centrum ďalšieho vzdelávania UK Bratislava, Wurth International, Prvá stavebná sporiteľňa, Balanced s.r.o., Sberbank a.s., IT Learning, Delfingen, World of Brain, Unipharma a.s.

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Darinka I.

Darinka I.

Neoverená referencia

Odbornosť a skvelý lektorský prístup počas vedenia kurzu komunikácie pre mňa a kolegov. Dakujeme a želáme veľa úspechov pri práci s klientmi.

Martin L.

Martin L.

Neoverená referencia

Skvelý prístup, výbroná komunikácia, podpora aj po skončení kurzu. Odporúčam ďalej...