Anna B.

Anna B.

Odpovedá do 5 hodín, na 100% správ
100% 5 hod
Prijíma študentov

Anna B.

Prijíma študentov

online vyučovanie anglického a maďarského jazyka

  • 2 odučené lekcie
  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: doobeda
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Blogy

Popis

Volám sa Anna a som učiteľkou anglického a maďarského jazyka. Vyučovaniu sa venujem od ukončenia univerzity (angličtina a maďarčina) v roku 2004.
Pochádzam z Maďarska a maďarčina je mojím rodným jazykom.
Pri vyučovaní používam najmä cieľový jazyk, prispôsobený k úrovni klienta.
Mojou snahou je, aby každá hodina bola obohacujúca a priniesla zlepšenie v danom jazyku.

Spôsob vyučovania anglického jazyka
Na hodinách angličtiny preberáme rôzne témy. V rámci jednej témy používam podklady, ktoré zahŕňajú slovnú zásobu, čítanie, gramatiku, počúvanie. Tak si študenti precvičia všetky zručnosti potrebné v danom jazyku. Okruh tém vytvoríme spolu so študentom podľa jeho smerovanie a záujmu. Mojím cieľom je podporovať komplexnosť procesu učenia. Podklady slúžia na domáce precvičovanie vybraných tém a na podporu a rozvíjanie vnútornej motivácie študenta.

Spôsob vyučovania maďarského jazyka
Ak je študent začiatočník, tak sa na prvých hodinách naučíme základy výslovnosti, vytvoríme krátke dialógy a prečítame krátke texty. Na ďalších hodinách používame modernú, v Maďarsku vydanú učebnicu. Gramatiku a slovnú zásobu vysvetľujem po slovensky, ale dôležité pre mňa je, aby sme od začiatku používali čo najviac cieľový jazyk. Ak je študent pokročilejší, používame učebnicu prípadne vytvorím vlastné materiály na konverzáciu podľa jeho potrieb.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (10)

+ Pridať referenciu
Martin H.

Martin H.

Neoverená referencia

Anna Barta je skúsená učiteľka s rokmi praxe ktoré sú odzrkadlené na kvalite online hodín. Má rada interaktívne cvičenia a dáva dôraz na výslovnosť, nielen gramatiku. Dáva dôraz na správnu výslovnosť a kreativitu učenia.

Jan L.

Jan L.

Neoverená referencia

Som veľmi spokojný so spôsobom výučby, ktorá je prispôsobená mojim možnostiam a potrebám. Môžem len odporúčať.

Barbora G.

Barbora G.

Neoverená referencia

Anna je výborná učiteľka. Hodiny s ňou sú vždy interaktívne, rôznorodé a zábavné. Kladie dôraz na konverzáciu, čo sa mi veľmi páči. Využíva rôzne materiály, situácie z reálneho života. Vrelo odporúčam každému a teším sa na ďalšie hodiny :).

Marko T.

Marko T.

Neoverená referencia

Anna je skvelá a trpezlivá učiteľka. S hodinami som veľmi spokojný. Progres je vidieť po každej hodine.

Štefan N.

Štefan N.

Neoverená referencia

Páči sa mi trpezlivý prístup a prispôsobovanie tém podľa potreby. Systém učenia je nastavený tak, aby som sa vedel systematicky zlepšovať a už vidím na sebe prvé pozitívne výsledky.

Fotky a certifikáty

Blogy (3)

Január és az egészséges életmód (čítanie a konverzácia)

Január és az egészséges életmód Januárban többet beszélünk az egészséges életmódról, mint máskor. A nagy karácsonyi és szilveszteri eszem-iszom után szeretnénk megint egészségesen élni. A…

Mať menej je trendy – a ako o tom rozprávať po maďarsky

Vyjadriť privlastňovanie v maďarskom jazyku je veľmi špecifické. Maďarčina nepoužíva sloveso „mať,“ namiesto toho používa sloveso „byť“ a pridáva rôzne prípony. Veta „ (Ja) mám auto. po maďarsky znie…

Maďarčina: cudzí-blízky jazyk

Už dlhé roky žijem na Slovensku a veľmi si vážim, že som vždy mala možnosť používať maďarčinu s kamarátmi, známymi a kolegami, ktorí ju tiež majú ako materinský jazyk. Navyše mám také šťastie, že…