Eva H.

Eva H.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Eva H.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

EF lingua - francúzština, španielčina, dejepis

  • 5/5 (hodnotilo 15 študentov)
  • 866 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

¡Hola! Salut! Ahoj!😊
Chceš rozprávať po španielsky/ francúzsky, ale nevieš ako na to?
Považuješ sa za večného začiatočníka a túžiš sa dostať aspoň o level vyššie?
Máš pocit, že sa pomocou aplikácií učíš jazyk už celé mesiace, ale nekomunikuješ?
Si študent bilingválneho štúdia, pre ktorého je "školské tempo" príliš rýchle a potrebuješ pomôcť s neustále pribúdajúcou gramatikou?
Chystáš sa maturovať, alebo ťa čaká skúška?

Tak si na správnom mieste, kde spoločne nájdeme RIEŠENIE! 😉

Ponúkam online-kurzy pre všetkých, ktorí sa chcú naučiť, či zdokonaliť vo francúzštine, španielčine a histórii.

Aké sú moje priority?
⁕ obsah hodín zodpovedajúci potrebách študenta 🧑‍🎓
⁕ aktivity zamerané na aktívne využívanie jazyka 🗣️🎧📝
⁕ príjemná motivujúca atmosféra 🙂

Kto sú moji študenti?🧑‍🎓
⁕ 75% - dospelí vo veku 20-55 rokov
⁕ 20% - stredoškoláci/stredoškoláčky
⁕ 5% - žiaci vo veku 12-15 rokov

Kto som? 👩‍🏫
Vyštudovala som učiteľstvo všeobecnovzdelávacích predmetov v odbore francúzsky jazyka a literatúra - dejepis. Vzdelanie v oblasti histórie som si doplnila štúdiom archívnictva a pomocných vied historických. Mám diplom zo všeobecnej štátnej jazykovej skúšky zo španielskeho jazyka na úrovni C2. Disponujem živnosťou na výučbu francúzskeho a španielskeho jazyka.

Učím od roku 2003. Pôsobila som vo viacerých inštitúciách: Inštitút histórie, bilingválne gymnázium, osemročné i klasické gymnázium, štátna jazyková škola, individuálne online kurzy.

Prečo EF-lingua?
📝všetky študijné materiály posielam vopred a zdarma
💻 tvorím interaktívne cvičenia "šité na mieru"
🧑‍🎓 učím len jednotlivcov a je pre mňa dôležitá príjemná atmosféra 🙂
🤓som mentor, ktorý pozná cesty k dosiahnutiu študentovho cieľa
👩‍🏫pracujem aj so žiakmi so špecifickými poruchami učenia
📅som časovo flexibilná
💰platíš len za reálne odučenú hodinu


Najdôležitejšími predpokladmi úspechu sú: vnútorná motivácia, ochota nájsť si čas na zdokonaľovanie sa a v neposlednom rade vôľa vytrvať. Verím, že spoločne nájdeme spôsob ako zvýšiť Tvoju/ Vašu jazykovú úroveň, či zvládnuť skúšky.



Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Ak už máte/ máš skúsenosti s francúzštinou alebo španielčinou, tak sa krátko porozprávame, aby som si vytvorila predstavu o Vašej/Tvojej jazykovej úrovni a vhodne zvolila, ako budú naše lekcie prebiehať.🤓 Ak ste/si začiatočník, tak Vám predstavím spôsob, akým jazyky vyučujem. 😉

Zadarmo / 15 min
Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (22)

+ Pridať referenciu
Alexandra D.

Alexandra D.

115 odučených lekcií

Pani Evka učí moju dcéru francúzštinu. Dcéra je veľmi spokojná nielen s učebnými materiálmi ale aj s kamarátskym a svedomitým prístupom pani Evky. Hodina sa nesie v príjmnej atmosfére a dcéra z nej príde vždy v dobrej nálade. Navyše, prostredníctvom takéhoto "bezbolestného" prístupu bola dcéra po roku schopná vybaviť jednoduché úkony po francúzsky na výlete v Paríži. Určite odporúčam pani Evku všetkým, ktorí chcú mať z učenia sa radosť a dobrý pocit zo získaných vedomostí.

Lenka P.

Lenka P.

52 odučených lekcií

Pani Evka je vynikajúca pani učitelka s citom pre deti. Môj syn nastúpil do triedy, v ktorej sa žiaci uz 1 rok učili francuzsky jazyk a musel dobehnut učivo z viacerych lekcii. Nemal ani zaklady dovtedy. S velkou pomocou pani Evky sa mu to podarilo velmi skoro a teraz dokonca patri medzi tych lepsich žiakov. Spolupráca s pani Evkou je vyborna, vždy sa flexibilne prispôsobí potrebám aj času, ako potrebujeme. A navyše sa môj syn na hodiny francuzstiny s pani Evkou, ale aj v škole teší, nerobia mu totiž vôbec problem. Dakujeme za to a pokračujeme dalej. To je to, čo sme potrebovali a preto velmi odporúčam pani Evku.

Simona P.

Simona P.

36 odučených lekcií

Veľmi dobrý prístup. Za 4 mesiace som sa naučila väčšinu tém z dejepisu a úspešne som zmaturovala, aj keď chodím na školu kde som dejepis nemala od druhého ročníka.

Pavol F.

Pavol F.

35 odučených lekcií

Hodiny francúzskeho jazyka sú vďaka pani Eve veľmi zaujímavé a prínosné. Pozitívne hodnotím kombináciu aktivít, ktoré sú vždy zamerané na rôzne oblasti (čítanie, rozprávanie, gramatické cvičenia...). Okrem toho zaujmú aj informácie z oblasti kultúry či geografie Francúzska. Po niekoľkých mesiacoch spoločných hodín cítim posun a motiváciu ďalej pokračovať v štúdiu tohto jazyka.

Monika K.

Monika K.

35 odučených lekcií

Vdaka pani Eve som sa uz po 3 mesiacoch ucenia francuzstiny (ako uplny zaciatocnik) dokazala dohovorit (samozrejme velmi obmedzene) vo francuzskom kvetinarstve a v pekarni bez pouzitia anglictiny :) Pristup pani Evy mi velmi vyhovuje, ako aj jej ucebne materialy. Velmi odporucam a zaroven dakujem za trpezlivost!

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (11)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Eva H.

Výslovnosť slov

Zdravím. Prosím vás vie mi niekto poradiť s výslovnostou slov: el Vendedor,el chef, el pollo, el gallo, el gallina. Podľa abecedy výslovnosti by som to vedel vysloviť no zmietli ma niektoré stránky kde som počul inú výslovnosť a teraz neviem ako sa to povie správne.Dakujem

Eva H.

Osvietenstvo R-U, 17-18 st.

Prosím poviete mi niekto čo patrilo do osvietenstvo Rakúsko-Uhorska v 17 a 18 storočí? Lebo nikde na googli neviem nič nájsť pod týmto pojmom

Eva H.

Kontrola úlohy

Mám domácu úlohu správne ? Má byť v Pasée Composé

Eva H.

Z čoho je lepšia maturita? Z občianskej náuky alebo z dejepisu?

Dobrý deň, som gymnazista v 3. ročníku a na konci tohto ročníka si budem musieť zapísať predmety z ktorých budem maturovať. Angličtina a slovenčina sú povinné. Mám možnosť vybrať si ešte 2 ďalšie predmety. Určite chcem maturovať z geografie, ale neviem aký má byť ten druhý predmet. Neviem sa…

Eva H.

revolúcia

Dobrý deň, vedel by mi prosím niekto odpovedať na tieto otázky? ďakujem :) 1. čo znamená "revolúcia požiera svoje deti"? 2. prečo v čase revolúcie vyhlásili Francúzi vojnu Habsburgovcom? 3. prečo je obdobie 1793-1794 označované ako obdobie jakobinskeho teroru? 4. za akých okolností vzniklo národné…