Naďa U.

Naďa U. ArtD.

Odpovedá do 34 hodín, na 80% správ
80% 34 hod

Naďa U.

Profesionálne herecké tréningy na javisko aj do biznisu

Cena Od 39 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Mgr.art. Naďa Uherová, ArtD., režisérka, dramaturgička a lektorka divadelného umenia.

Naďa študovala na Vysokej škole múzických umení v Bratislave, na ktorej v roku 2015 obhájila doktorát. Od roku 2009 je súčasťou World theatre training institute, kde sa naďalej aktívne a lektorsky vzdeláva pod vedením ruského režiséra a prof. Dr. Jurija Alschitza a ďalších svetových odborníkov na ruskú hereckú školu.

Svoje vedomosti odovzdáva ako lektorka prostredníctvom divadelných workshopov a kreatívnych teambuildingov už viac ako desať rokov na Slovensku a v Rakúsku. Na podnet svojich pribúdajúcich študentov z rôznych pracovných aj sociálnych oblastí založila v roku 2015 projekt everydayACTOR, prostredníctvom ktorého sa rozhodla zdieľať a ukázať, že umenie herectva je využiteľné naozaj pre každého a v každodennom živote. V r. 2021 vytvorila projekt Divadelná online škola, ktorý ponúka moderné hybridné vzdelávanie (online+naživo). Doposiaľ prešlo jej tréningami takmer 2000 klientov.

Ako režisérka, dramaturgička a autorka pôsobí v o.z. Cult Creative, spolupracovala napríklad s Bratislavským bábkovým divadlom, Divadlom Ludus, poľským Teatr Tecza, A4 – priestorom súčasnej kultúry, viackrát sa režijne podieľala na multižánrovom performance pre hudobný festival Orfeus a tiež režírovala festival rómskej kultúry Cigánsky Bašavel.

Typy lekcií

Štandardná lekcia naživo

55 € / 60 min
Online hodiny

39 € / 60 min

Referencie (8)

+ Pridať referenciu
Jaro H.

Jaro H.

Neoverená referencia

Nada je proste uzasna. Ak viete presne co hladate a viete presne polozit otazku tak nedostane len to co ste hladal ale dostanete aj nieco viacej. Otvori vam mysel a pridete nato ze mate na omnoho viacej. A ako som napisal. Treba len presne pokladat otazky a Nada pomoze a ukaze tu spravnu cestu ako sa stat este viacej hodnotnejsi. S pozdravom sasojaro

Marek S.

Marek S.

Neoverená referencia

Tréning ktorý som absolvoval s Naďou hodnotím veľmi pozitívne, moje očakávania sa jej podarilo naplniť. Oceňujem jej profesionálny prístup a páči sa mi jej nadšenie pre prácu, ktorú robí. To čo Vás naučí je veľmi praktické a vecné. Odporúčam Naďu ako lektora, vhodného pre manažérov, ktorí hľadajú inšpiratívnu a modernú alternatívu ku klasickým business tréningom.

Roman S.

Roman S.

Neoverená referencia

Nada je super ucitel, pozorny posluchac, ma zmysel pre detail a situaciu. Zatial som mal u nej len par hodin ale tesim sa na dalsie.

Katarína H.

Katarína H.

Neoverená referencia

Hodiny u Nadi boli nielen vynikajúcou hereckou skúsenosťou, ale aj jedinečným priestorom pre vnútornú prácu na sebe. Či už hľadáte profesionálneho učiteľa herectva, aktívny a tvorivý spôsob psychohygieny alebo jednoducho príležitosť zažiť niečo nové, s Naďou určite neoľutujete.

Mária P.

Mária P.

Neoverená referencia

Naďka je úžasný človek a vynikajúca režisérka. Učí ma už 7 rokov a veľa som sa od nej naučila. Pomôže ak vie ako je to osoba s veľkým srdcom. Pre viacerých môže byť vzorom, mám ju veľmi rada.