Tomáš C.

Tomáš C.

Odpovedá do 4 hodín, na 50% správ
50% 4 hod

Tomáš C.

Interaktívne doučovanie čínskeho jazyka, angličtiny, matematiky či ekonómie

  • 5/5 (hodnotil 1 študent)
  • 1 odučená lekcia
  • Doučuje aj online
  • Od  23 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 23 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Ahojte!

Moje meno je Tomáš Csémi, mám 22 rokov a som vysokoškolák na Viedenskej univerzite Wirtschaftsuniversität (WU) kde momentálne študujem biznis a ekonómiu v angličtine.

Vyrastal som s angličtinou a slovenčinou, obe ako svoj materinský jazyk, takže Vás s radosťou naučím čo len budete potrebovať alebo chcieť. Mám taktiež osvedčenie o C1 úrovni anglického jazyka.


Už 13 rokov sa venujem čínskemu jazyku (teda od kedy som mal deväť rokov), bol som na pobyte v Číne na dva mesiace v roku 2017 kde som sa ďalej učil každý deň v čínskej jazykovej škole. Taktiež som konverzoval s domácimi, žil v čínskej rodine a nabral kopu skúsenosti, o ktoré sa veľmi rád s vami podelím! Viem učiť čínštinu na úrovni pre úplnych začiatočníkov, ktorí by sa chceli začať učiť čínštinu, ale aj pre pokročilých, ktorí už to niečo vedia!


Mám záľubu v matematike a aj na vysokej škole sa jej teraz venujem. Či je to jednoduché sčítavanie, zlomky, rovnice, alebo aj ťažšie veci ako matice, diferenciálny/integrálny počet a štatistika, veľmi rád Vám pomôžem! Samozrejme ak preferujete učenie sa matematiky v anglickom jazyku to tiež nie je vôbec žiadny problém; len povedzte!

Okrem toho nakoľko som študentom ekonómie tak viem doučovať aj ekonómiu. Mikroekonómiu, makroekonómiu, čokoľvek by ste chceli. Doučujuem ju na úrovni strednej aj vysokej školy, výpočty aj teóriu. Ak potrebujete pomoc s ekonómiou tak ja som správny doučovateľ pre Vás.


Moje záľuby sú čítanie, športovanie, hranie na hudobných nástrojoch a mnohé iné veci. Dúfam, že Vám moje doučovanie prinesie úžitok!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

22,50 € / 55 min

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Zuzana B.

Zuzana B.

Neoverená referencia

S Tomášom sme boli absolútne spokojní, múdry, vie sa prispôsobiť, chodí na čas a peipdaveny. Všetka cest a veľká vďaka. Odporucame ho všetkým, kto chce podporu, pomoc a výsledky.

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Tomáš C.

Dopyt a ponuka

Pán Juraj príde na trh poľnohospodárskych produktov s čerešňami, ktoré má zabalené v balíčkoch o hmotnosti 1 kilogram. Určte rovnovážnu cenu a rovnovážne množstvo čerešní na danom trhu v danom čase, ak máme k dispozícii tieto dve rovnice: Q = 20 – 2*P Q = 4 + 2*P