Lucia J.

Lucia J.

Odpovedá do 8 hodín, na 60% správ
60% 8 hod
Prijíma študentov

Lucia J.

Prijíma študentov

problém s dojč či matikou (aj v nemčine)

  • Doučuje aj online
  • Od  9 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 9 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

✪ Zúfaš so svojím “dojč” (Potrebuješ pomôcť pri výslovnosti, konverzovať viac po nemecky či nestíhaš so svojou nemčinárkou*om na hodine)?

✪ Som Lucia, maturantka piateho ročníka nemecko-slovenského bilingválneho gymnázia v Bratislave, maturitné predmety chémia (v slovenčine) a matematika (nemčina). Obdržala som certifikát nemeckého jazyka "Deutsches Sprachdiplom der Kulturministerkonferenz - Zweite Stufe DSD II" na úrovni C1. Od detstva som cestovala do Nemecka, konverzovať som sa učila s domácimi tam, no gramatiku som sa drvila tu na Slovensku, vďaka čomu viem ponúknuť poznámky a cvičenia, z ktorých som čerpala aj pri prípravách na nemeckú olympiádu či doterajších ponúknutých doučovaniach.

✪ Moja pomoc by zahŕňala spoločné prejdenie si oblastí nemčiny, ktoré ti robia najväčšie ťažkosti - písomné cvičenia, kontrola domácich úloh či ponúkam aj konverzácie.

✪ Prvá (testovacia) hodina by bola zdarma - či vám vyhovuje môj štýl učenia, nakoľko sa nerada držím striktne “suchého učenia v škole”, ale rada oživím hodinu nevšednou aktivitou, keďže v prvom rade by malo učenie vzbudzovať zvedavosť a nie utrpenie.

✪ Ponúkam doučovania online.

✪ Cena by sa pohybovala 8-10€/hod, podľa dohody.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

9 € / 55 min

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Lucia J.

Aká veta sedí na tieto požiadavky prosím?

Úlohou je vymyslieť vetu v prirodzenom jazyku, ktorú následne prepíšem do formuly jazyka výrokovej logiky. Avšak pre danú vetu musí platiť, že ide o tautológiu, musí obsahovať aspoň 4 výrokové premenné a minimálne 5 logických spojok (aspoň 4 binárne).