Pavel M.

Pavel M.

Odpovedá do 2 hodín, na 90% správ
90% 2 hod

Pavel M.

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Zodpovedané otázky

Popis

Velmi rad doucim deti ci dospelych anglictinu. Mam 42 rokov, skoro 7 rocnu dcerku takze na komunikaciu s detmi som zvyknuty. Hravou formou a privetivym trpezlivym pristupom ide vsetko lahsie. Mam rad detsku spolocnost a sam viem, ze najdolezitejsie je si vytvorit korektny a uprimny vztah. Som velmi trpezlivy a kludny clovek, takze nemajte stresy z toho ze ked vam to nepojde, zacnem na vas kricat pripadne vytiahnem trstenicu:) A mimochodom, s humorom sa vzdy najde cesta ako problem zvladnut:)

Vystudoval som City University, studoval som aj v zahranici, precestoval som svet, robil som v medzinarodnej firme kde anglictina bola nevyhnutnostou. Anglictina ma sprevadza dennodenne. Zaroven je mi velmi blizka Montessori pedagogika a pristup R+R ( Respektovat a byt respektovany).

Taktiez zemepis je moja srdcovka kde pri vyucbe velmi casto pouzivam asociacie a pribehy zo zivota. Anglictina ma sprevadza dennodenne.


Doucujem hlavne v lokalite Dubravka, Kramare, Karlova Ves, Lamac, Dlhe Diely, Devinska Nova Ves, Stupava

Najviac ma potesi ked sa moj buduci student ci studentka bude na hodiny tesit a nase stretnutia prinesu zelane vysledky.
Cena je 15 Eur za 60min. Vyucovanie moze prebiehat u vas, u mna alebo aj cez skype. Dohodneme sa.

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Pavel M.

hranice Európy

Kde začína hranica Európy a Ázie,a kadiaľ prechádza?