Eva W.

Eva W.

Odpovedá do 13 hodín, na 60% správ
60% 13 hod

Eva W.

Konverzácie v angličtine Trnava

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Ponúkam konverzačné hodiny angličtiny osobne v Trnave alebo cez skype pre úrovne A1-veční začiatočníci, A2, B1, B2. Pravidelná komunikácia je často najdôležitejšia časť pri študovaní cudzieho jazyka. Pomôžem Ti zbaviť sa strachu z rozprávania. Pripravím na akúkoľvek situáciu, ktorú momentálne riešiš (cestovanie, pohovor, pracovné stretnutie) alebo sa zameriame na oblasť, ktorú považuješ za dôležitú. Neváhaj, ozvi sa a zlepši svoju angličtinu už teraz :)

O mne: celý život sa učím angličtinu, momentálne využívam naplno v práci kde konverzujem iba po anglicky 8 hodín denne.

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Zuzana

Zuzana

Neoverená referencia

Evku určite odporúčam. Začala som k nej chodiť kvôli tomu, že potrebujem zlepšiť svoju konverzáciu v angličtine. Je veľmi milá a ľudská, od prvej hodiny sa nehanbím hovoriť, vždy si pripraví niečo nové a sústreďujeme sa na to, v čom mám nedostatky. Som veľmi spokojná a nemám čo vytknúť. Teším sa na každú hodinu :)

Erik Č.

Erik Č.

Neoverená referencia

Evu ako učiteľku angličtiny vrelo odporúčam.Pomáha mi hlavne zlepšiť komunikáciu.Každú moju nejasnosť sa vždy snaží vyriešiť Je veľmi ochotná, spoľahlivá,flexibilná a oceňujem ľudský prístup. Na každú hodinu je pripravená Vďaka

Natália V.

Natália V.

Neoverená referencia

Evku, som oslovila kvôli mojej práci. Anglický jazyk používam na dennej báze, no skôr pasívne prostredníctvom e-mail-ov. Uvedomovala som si, že mám čím ďalej, väčšie problémy s rozprávaním a hlavne s výpadkom slovnej zásoby, ktorú som už vedela. Nehovoriac o tom, že som sa nikam neposúvala. Hodiny sú vždy skvele pripravené, vrátane materiálov. Vďačím jej hlavne za prípravu na pracovný pohovor, kde som išla pokojná a bez stresu, pretože som vedela že to vďaka nej zvládnem. Takže aj po pár hodinách môžem povedať, že som si vybrala správne a som 100 % spokojná.

Lucia D.

Lucia D.

Neoverená referencia

So sukromnymi hodinami som velmi spokojna. Slecna Eva sa vzdy prisposobi mojim poziadavkam a problematikam. Vzdy ochotna pomoct a vyriesit dany nedostatok. Vzdy zastavi a opravi, popripadne doplni a vysvetli. Jej sposob vyucby mi velmi vyhovuje, pretoze je vzdy pestrofarebny s novymi napadmi e nie je nikdy nudny. Vzdy sa tesim na jej hodiny. Aj co sa tyka casovej dostupnosti je velmi flexibilna. Vysledky mozete pocitit uz po par tyzdnoch. Ja som velmi spokojna a banujem, ze som sa na to nedala uz skor. I reccomend to all! Don’t hesitate!