Jozef S.

Mgr. Jozef S.

Odpovedá do 1 hodiny, na 40% správ
40% 1 hod
Prijíma študentov

Jozef S.

Prijíma študentov

Hraj na husliach v orchestri, naučím Ťa to.

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Študoval som na štátnom konzervatóriu v Bratislave, kde som dosiahol absolutórium. Absolvoval som aj odbor Hudobná veda na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského s titulom Mgr. Vyučujem husle modernou metódou, ktorá sa mi osvedčila aj v mojom Orchestri Dominanta. Pridanou hodnotou mojich kurzov je možnosť zahrať si v 80-člennom orchestri, ktorý hrá súčasnú populárnu filmovú hudbu, epic music, pop, jazz a swing. Komcerty sa konajú na Slovensku a v zahraničí na veľkých pódiách a s veľkolepou svetelnou show.

Žiaci si na jednotlivých hodinách osvojujú nielen praktické, ale aj teoretické vedomosti, ktoré sa preto nemusia namáhavo učiť zvlášť. Už po mesačnom štúdiu sú žiaci schopní zahrať jednoduché melódie. Výsledok je vidno oveľa rýchlejšie ako na ostatných umeleckých školách.

Pri výučbe od začiatku používame moderné mechanické pomôcky, ktoré pomáhajú žiakom v správnej hre na husliach. S pomocou Dodiho metódy sa žiaci učia čítať noty pomerne rýchlo.

Prečo máte navštevovať Dodiho husľovú akadémiu? Pretože Dodi má k žiakom osobný, ľudský prístup, jeho metóda je efektívna, nezaťažujúca, neodrádza žiaka od štúdia hry na husliach. Učebnú látku, ktorá sa má študovať doma, dostáva žiak v podobe zvukového záznamu, alebo počítačového MIDI súboru. Na hodinách sa intenzívne využívajú počítače a audiovizuálna technika, ktorá poskytuje žiakovi hudobný sprievod prispôsobený jeho aktuálnym schopnostiam.

Žiak si môže vybrať skladby rôznych žánrov: filmová hudba, pop, jazz a samozrejme klasická hudba (barok, klasicizmus, romantizmus atď.)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 60 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Sofia W.

Sofia W.

Neoverená referencia

Dodi je príjemný človek a vynikajúci učiteľ. Vie vysvetliť náročné veci jednoducho a zároveň zaujímavo. Som jeho žiačka a som nadmieru spokojná. Vždy suhlasi s vyberom takých skladieb ktoré sa mi páčia. Odporúčam.

Kristina D.

Kristina D.

Neoverená referencia

S hodinami hry na husle s Jozefom som veľmi spokojná. Má pozitívny ľudský prístup a na výučbu je vždy pripravený. Skvele sa mi s ním dohaduje termín výučby, veľmi oceňujem jeho zodpovednosť. Dokáže výborne motivovať, vďaka jeho kreativite si dokážem aj zložité veci jednoducho zapamätať. Môžem vrelo odporučiť. :-)

Lenka H.

Lenka H.

Neoverená referencia

Jozef je výborný učiteľ, syn ho má veľmi rád a veľa sa od neho naučil, čo je dôležité prestal sa pri hraní báť.