Jana P.

Jana P.

Odpovedá do 12 hodín, na 90% správ
90% 12 hod

Jana P.

English Conversation

  • 3 odučené lekcie
  • Doučuje aj online
  • Od  11 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 11 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Zdravím všetkých-)

Rada pomáham ľuďom rozvíjať Anglický jazyk, ale hlavne KONVERZÁCIU.
Akýkoľvek level AJ máš, účelom je sa učiť VYJADROVAŤ sebavedomo, nielen sa roky vzdelávať.
V tom ti dokážem pomocť! -)

Priebeh hodiny:
Konverzácia (25-30min), gramatika (5-10), čítanie a preklad článku podľa tvojej voľby či potreby & vypisovanie slovíčok do wordu ktoré mi e-mailom preposielaš a ja ti ich nahrám na audio, ak je treba (výslovnosť).
Slovíčka a frázy zapájame do konverzácie na dalších hodinách.

~Používam aj Calanovú metódu ktorej základom je opakovanie (hlavne toho, čo je pre jednotlivca ťažko zapamätateľné) a hravosť takže sa človek naučí najviac na hodine. Účelom je to, aby človek končil hodinu s pocitom že je múdrejší a vie aplikovať svoje vedomosti -)

~Vyštudovala som AJ vo Veľkej Británii
~Žila som 15 rokov v Edinburgh, kde som vlastnila biznis 12 rokov, viem teda pomocť so založením biznisu v UK
~Vyštudovala som v UK vysokú školu, odbor Psychológia
~Ponúkam tiež rýchle a kvalitné PREKLADY.
~PRÍPRAVA na interview, editovanie písomných prác, či preklady materiálov do doktorátu..
-Stress menežment

Telefón, osobne či cez internet-)


60min/11€


S prianím krásneho dňa,
Jana Palček

Typy lekcií

Štandardná lekcia

11 € / 55 min

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Martina C.

Martina C.

Neoverená referencia

Pred pár mesiacmi som hľadala lektorku pre moju mamu, ktorá sa učí angličtinu dlhé roky, avšak vždy sa bála hovoriť a mala voči ANJ averziu a celkovo voči hovoreniu blok. Hoci nepíše "recenziu" moja mama, mala som možnosť viackrát počuť hodiny z vedľajšej miestnosti, kde som prišla kvôli hlasnému smiechu mojej mami. Z toho, čo mi mama pravidelne po hodinách hovorí a z toho čo som počula by som zrekapitulovala toľko, že jej ľudský prístup a spôsob vyučovania je naozaj výnimočný a som veľmi rada, že som nakoniec vybrala pani Janku, keďže prvýkrát za niekoľko rokov som mamu počula samú od seba hovoriť po anglicky samú od seba(bez toho aby jej to spôsobovalo stres), keď sme mali zahraničnú návštevu. Moju slohovú prácu zakončím prostým ďakujem a len tým najlepším odporúčaním:)

Lukáš Š.

Lukáš Š.

Neoverená referencia

Veľmi super lektorka s priateľským prístom, učíme sa zábavnou formou čo mne sa veľmi páči, každou hodinou sa posúvam vpred v anglickom jazyku, odporúčam každému lektorku Janku , určite neoľutujete. Ďakujem Janka :-)

Sona B.

Sona B.

Neoverená referencia

13ročná dcéra mala neskutočnú averziu voči anglickému jazyku a nosila domov zle známky. Oslovila som pani Janku, ktorá jej zmenila pohľad na tento jazyk a pokaždé sa teší na online hodinu. Je to pre ňu zãbava pretože je to celé vedené nenásilnou formou, vtipkujú, smejú sa a vškole, zlepšenie. Mám pocit, že si v nej dcéra našla kamarãtku. p. Janka je vždy pozitívne naladenã, dokãže človeka namotivovať až nadchúť. Ja som spokojná, dcéra je spokojná, čo ešte dodať :) Ďakujeme

Radka P.

Radka P.

Neoverená referencia

Veľmi milá osôbka, ktorá vie, čo človek potrebuje. Hodiny mi ubiehajú veľmi rýchlo a po každej hodine mám pocit, že som na tom s angličtinou lepšie, lahsie sa mi tvoria vety a komunikácia. Som rada, že mi prišla do cesty 🙂 ďakujem Janka

Dana G.

Dana G.

Neoverená referencia

Janka je presne ten človek, ktorého som hľadala na môj problém s angličtinou.Vzdy pozitívne naladená,ochotná opakovať dookola slovíčka, frazy ,ktoré vidí, že treba opakovat.Vie my vysvetliť všetko čo potrebujem a nemá problém sa stále k tomu vracať.Po čase sa snaží nájsť spôsob, aby anglictina bola zábavou a nie nudou a nutnosťou.