Eva Š.

Eva Š.

Odpovedá do 16 hodín, na 100% správ
100% 16 hod
Prijíma študentov

Eva Š.

Prijíma študentov

Online lekcie holančiny a turečtiny pre každého

  • Doučuje aj online
  • Od  30 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 30 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

**Moje vyučovacie hodiny majú 55 minút, aby som sa dokázala pripraviť na nasledujúceho študenta.**

Už viac ako 12 rokov žijem v Holandsku, kde pracujem pre jazykovú školu.
Pri učení sa zameriavam na každodenné situácie a na SCHOPNOSŤ PLYNULE ROZPRÁVAŤ, nakoľko je to jednoznačne jedna z najužitočnejších zručností v rámci cudzieho jazyka. Holandčinu používam dennodenne v písomnom aj ústnom styku. Čo sa týka turečtiny, tú som sa naučila v Holandsku, cez pravidelný a intenzívny kontakt s Turkami. Taktiež mám skúsenosti so študentmi rôznych vekových kategórií (moja najmladšia študentka mala 15 rokov a najstaršia 67). Každý študent má iné požiadavky a v mojej praxi som študentom okrem konverzačných hodín pomohla napr. aj s prípravou na skúšky (pre oficiálne imigračné a naturalizačné NT2 certifikáty), tlmočením u lekára, každodennou a odbornou slovnou zásobou, atď.
Z vlastnej skúsenosti poznám ťažkosti pri učení sa cudzieho jazyka (hovorím anglicky, nemecky, slovensky, holandsky, česky, poľsky, turecky a španielsky), čiže sa každému študentovi snažím urobiť učenie prirodzeným a všetko vysvetliť "polopatisticky".

Doučujem cez Skype alebo Facebook Messenger a používam Google Docs, v ktorom pre každého študenta vytváram dokument, do ktorého počas lekcií zapisujem všetko, čo hovoríme a preberáme, čiže má kedykoľvek prístup k svojim poznámkam, aj mimo lekcií.

U každého študenta výučbu začínam s výslovnosťou, keďže pri komunikácii je najdôležitejšia.

Doučujem:
holandčina - A1 - B2
turečtina - A1 - A2

Pre študentov: - zrušenie dohodnutej hodiny viac ako 24 hodín vopred je zadarmo; ak zrušíte hodinu menej ako 24 hodín vopred, účtujem si 50% z ceny hodiny ako náhradu za nevyužitý čas.
V prípade, že mi vôbec nedáte vedieť, že chcete hodinu zrušiť, považujem ju za odučenú a účtujem si 100%. Vopred ďakujem za porozumenie.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

30 € / 55 min

Referencie (17)

+ Pridať referenciu
Barbora B.

Barbora B.

Neoverená referencia

S Evkou som absolvovala niekoľko hodín holandskej konverzácie pred prípravou na certifikát. Oceňujem priateľský prîstup, flexibilitu, trpezlivosť a ďakujem jej za cenné rady.

Jana Č.

Jana Č.

Neoverená referencia

Evku určite odporúčam. Keď som začínala s holandčinou, bol to pre mňa úplne cudzí jazyk. Vďaka jej prístupu som sa do toho rýchlo dostala. Je trpezlivá, vďaka čomu, ak mi niečo nešlo, nemala problém mi to opakovať a vysvetľovať, kým som nepochopila. Volila tempo aké vyhovovalo mne, zamerala sa na to, čo som chcela vedieť, ale aj nasmerovala čo by som vedieť mala. Tento zodpovedný pristup veľmi oceňujem. Ďalšie pozitívum je jej flexibilita, vždy sa dalo na lekciách dohodnúť tak, aby mi to vyhovovalo. Lekcie sa niesli úplne v pohodovej atmosfére, ja som sa osobne na každú lekciu tešila. Učenie nebolo len o frázach a slovíčkach, ale aj o bežnej holandskej konverzácii, ako to používajú samotní holanďania. Dáva si velmi záležať, aby výslovnosť bola správna rovnako aj gramatika... Evka je v tomto veľký pedant. Takže ak sa niekto chce naučiť, zdokonaliť v holandskom jazyku, určite mu Evku odporúčam.

Tatiana K.

Tatiana K.

Neoverená referencia

Vyučovanie s Evou je super, vďaka nej sa moja obľúbená holandčina výrazne zlepšila a vždy sa teším na jej hodiny. Je šikovná, ústretová a trpezlivá. Jej hodiny sú využité na maximum a výstižné. Určite odporúčam ☺.

Michaela D.

Michaela D.

Neoverená referencia

S doučovaním som veľmi spokojná a na hodiny holandčiny s Evou sa vždy veľmi teším. Oceňujem hlavne flexibilný prístup a výber vyučovacej metódy, ktorá mi veľmi vyhovuje. Pod jej vedením úroveň mojej holandčiny určite výrazne pokročila. Ďakujem a teším sa na ďalšie hodiny.

Renáta N.

Renáta N.

Neoverená referencia

Veľká spokojnosť s doučovaním Turečtiny :) Profesionálny prístup aký má máloktorý učiteľ. Môžem len odporúčať!

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (2)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Eva Š.

POMOC S ÚLOHOU

Potrebovala by som pomoc s úlohou...ďakujem.

Eva Š.

POMOC S ÚLOHOU

Potrebovala by som pomoc s úlohou...ďakujem.