Samuel S.

Samuel S.

Odpovedá do 2 hodín, na 40% správ
40% 2 hod

Samuel S.

Doučovanie chémie a iných predmetov za skvelú cenu

Popis

Ahoj, volám sa Samuel Sedláček, som študentom štvrtého ročníka Gymnázia Ľudovíta Štúra v Trenčíne a som tu pre teba, aby som ti pomohol s čímkoľvek budeš potrebovať. Dobre, možno nie s čímkoľvek, ale minimálne s uvedenými predmetmi určite áno :).

Mojou doménou je práve chémia. Aj keď to medzi študentmi nie je zrovna najobľúbenejší predmet, myslím si, že ak je vyučovaný správne, dokážu si k nemu ľudia nájsť cestu. Zamýšľal/-a si sa niekedy nad tým, ako získavame energiu z jedla? Alebo chceš vedieť, ako fungujú autá na vodíkový pohon? Alebo si horlivý ekológ a zaujíma ťa problematika klimatických zmien? Odpovede na tieto a na mnohé ďalšie otázky z každodenného života získame práve štúdiom
chémie.

Získal som už tvoju pozornosť? Ak áno, dovoľ mi, aby som ti povedal niekoľko dôvodov, prečo mi môžeš ako doučovateľovi dôverovať:
- som trpezlivý – nie vždy niečo “docvakne“ na prvýkrát, a práve v tomto prípade sa neváhaj spýtať a rád ti látku opakovane vysvetlím.
- snažím sa teoretické vedomosti dopĺňať o ich praktické využitie, keďže práve pomocou nich si niečo vieme skutočne dlhodobo zapamätať.
- chémii sa intenzívne venujem, som úspešným riešiteľom olympiád a korešpondenčných seminárov na Slovensku a v Česku, a pre svoje úspechy v oblasti chémie som už prijatý na chemické obory na Karlovej Univerzite v Prahe.
- v ruskom jazyku sa na mňa tiež môžeš spoľahnúť, nakoľko sa mi podarilo vybojovať tri medailové umiestnenia na medzinárodných olympiádach v ruštine.
- ak si ešte na základke a máš problémy s matematikou, neváhaj sa na mňa taktiež obrátiť – mám logické myslenie potrebné na riešenie matematických úloh a s radosťou ti pomôžem v tebe naštartovať matematika :)

Verím, že sa rozhodneš dať mi šancu ti pomôcť pochopiť učivo, opraviť si známky alebo iba získať vedomosti nad rámec tvojej školy. Ak áno, teším sa na naše hodiny :)