Aneta J.

Aneta J.

Odpovedá do 25 hodín, na 78% správ
78% 25 hod
Prijíma študentov

Aneta J.

Prijíma študentov

Deutsch/ English/ MAT (anetajuhaniakova@gmail.com)

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Preferované časy: poobede, večer, víkend

Popis

Deutsch/ English
Ahoj,
Volám sa Anet a aktuálne navštevujem 5. ročník anglického bilingválneho programu na Gymnázium Jura Hronca. Posledné mesiace som však strávila na Gymnasium Don Bosco v nemeckom Essene. Od základnej školy som verila, že jazyky sú dôležité a vďaka tomu som si na sebe vyskúšala dosť spôsobov učenia sa jazyka: v triede, počas týždenných kurzov, na jazykovej škole, one on one s lektorom online aj prezenčne a nakoniec sa zo mňa stal samouk. Uvedomila som si, že ak sa chcem naučiť jazyk, treba sa ním obkolesiť (a to hlavne mimo vyučovacích hodín). Takýmto spôsobom som si za rok zlepšila nemčinu z klasickej školskej úrovne na úroveň C1. Zistila som, že učenie sa jazyka vôbec nemusí byť náročné, ani nudné a chcela by som ostatným pomôcť nájsť ten spôsob učenia sa jazyka, ktorý pre nich bude efektívny.

Môj štýl:
Základnou ideou je, že s jazykom treba byť v kontakte aj mimo hodín, ktoré strávime spolu. Počas nich sa budeme venovať (1) nastaveniu toho správneho systému (hlavne zo začiatku) a (2) tomu, čo sa Ti najmenej chce robiť samému/ samej (gramatika, počúvanie, výslovnosť, písanie, konverzácia, ...). Som človek systému a verím, že ak je správne nastavený, tak sa dá dosiahnuť čokoľvek.

Výhody:
- k dispozícii mám neuveriteľné množstvo materiálov a skúseností z prvej ruky (keďže som ešte stále študent ;)
- naša spolupráca má vďaka pomoci s nastavením systému presah za hodiny, ktoré si zaplatíš
- nastavenie vždy na individuálne potreby

Cieľová skupina:
Osoby nad 11 rokov, ktoré sú na úrovni do B2

cena:
10 EUR/ 60 min

Matematika

Ahoj,
volám sa Anet a navštevujem 5. ročník na Gymnáziu Jura Hronca. K matematike som mala vždy nadpriemerný vzťah, čo sa prejavilo na Klokanoch, Pytagoriádach a Olympiádach na základnej škole. Nie som však žiaden nerd, ktorý by všetkému rozumel o 20 sekúnd skôr ako ostatní. Aj vďaka tomu viem vysvetľovať krok po kroku a zrozumiteľným jazykom. Mám skúsenosť s doučovaním matematiky v angličtine. Viem pomôcť so systematickou prípravou žiakom Zš, Sš a Gymnázií.

cena:
10 EUR/ 60 min






Fotky a certifikáty