Martin G.

Martin G.

Odpovedá do 12 hodín, na 100% správ
100% 12 hod
Prijíma študentov

Martin G.

Prijíma študentov

Lektor angličtiny | Native-level speaker | Nebudete ľutovať | Záruka zručností

Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Učím angličtinu - využívam 100% priateľsky a pozitívny prístup k študentom motivovaním a zameraním sa na silné stránky študenta. Perfektná znalosť jazykov od A po Z.

O MNE
Lektor anglického jazyka plný vášne, trpezlivosti a odhodlania s viac ako 14-ročnou praxou na rôznych stupňoch výučby (jazykové inštitúty, stredné školy, univerzity, vzdelávacie centrá, firmy, business) a úrovní jazyka (A1-C2) na Slovensku a v zahraničí. Skúsenosti učenia jazykov som postupne získaval na jazykových inštitútoch a univerzitách v zahraničí, kde som v neustálom kontakte s kolegami, rodenými anglicky hovoriacimi z USA, Kanady, Austrálie, Nového Zélandu, Južnej Afriky, Veľkej Británie.

VZDELANIE - KVALIFIKÁCIA
Certifikovaný lektor anglického jazyka štátnou skúškou v anglickom jazyku TESOL (SK)
Certifikovaný IELTS inštruktor (UK) - British Council
Certifikovaný TOEFL inštruktor (US) - ETS, NY
Certifikovaný TEFL Online ESL Instructor (študentov angličtiny ako druhého jazyka)

METÓDA & SPÔSOB VYUČOVANIA
ANGLICKÝ JAZYK: Poskytujem lekcie cez Skype, Zoom, Good Day English na rôzne témy a na rôznej úrovni. Témy sú predpripravené a zamerané na praktické precvičenie speakingu, listeningu, grammar, writingu a readingu (100% English). Cieľom lekcií je nadobudnúť konverzačné sebavedomie, stratiť zábrany z rozprávania v angličtine, zbaviť sa strachu z robenia chýb, zlepšiť si posluchové zručnosti a nadobudnúť plynulosť v anglickom prejave. Som skvelý motivátor a viem Vás nasmerovať správnym smerom v priateľskej a uvoľnenej atmosfére počas lekcií. Pozitívnym prístupom, opakovaním a Vám prispôsobeným tempom pomôžem nadobudnúť správnu výslovnosť, vylepším komunikačné zručnosti, naučím hovorové frázy a dokonca aj gramatiku prostredníctvom rozprávania a rôznych dialógov a role-plays na zaujímavé témy. Z lekcie si odnesiete novú slovnú zásobu, hovorové frázy, zvýšené sebavedomie a hlavne skvelý pocit z výborne vykonanej práce a kvalitnej diskusie.

METÓDA UČENIA JAZYKA: individuálne kompletné doučovanie od základov (začiatočník) až po úroveň rodeného hovoriaceho. Doučovanie Vám po vzájomnej konzultácii prispôsobým podľa požiadaviek a Vašej úrovne. Doučujem hlavne konverzačnou metódou s využitím moderných trendov v komunikácii. Študentov sa snažím naviesť na nezávislé kritické zmýšľanie, pri ktorom precvičujeme zručnosti argumentácie, zdôvodňovania a vyjadrenie vlastného názoru k rôznym témam podľa profesného zamerania študenta.

PROFESNÉ ZAMERANIE
Anglický jazyk - 100% profesné vyťaženie, nevenujem sa žiadnym iným profesiám a všetok svoj čas venujem jazykom - sebavzdelávanie, vyučovanie, prednášky, hobby, lekcie, príprava materiálov, vedenie študentov k záverečným prácam, skúškam, príprava na pohovory, mentoring.

Máte záujem o native speaking (rodených anglicky hovoriacich) lektorov? Žiaden problém, viem Vám odporučiť niekoho zo svojich kolegov, s ktorými som v dennom kontakte.

Do skorého videnia. Teším sa na Vás všetkých!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Štefan T.

Štefan T.

Neoverená referencia

Nevedel som poriadne vysloviť slovo po anglicky ale teraz už viem veľké ďakujem ... odporúčam hodiny