Richard C.

Richard C.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov

Richard C.

Prijíma študentov

Španielsky za 4 MESIACE

  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Hola amigo/a,

páči sa Ti španielčina a chcel/a by si sa ňou vedieť plynule dohovoriť? Máš túžbu a odvahu v budúcnsti cestovať do krajín, kde sa týmto jazykom hovorí? Alebo chceš ísť študovať na bilingválnu školu, prípadne do zahraničia?

Volám sa Richard, pochádzam z Uruguaja a momentálne žijem na Slovensku. Som vyštudovaný pedagóg, v školstve som pracoval takmer 15 rokov a výučbe španielskeho jazyka sa venujem už viac ako šesť rokov.

Mám skúsenosti so študentami z rôznych kútov sveta a BUDEM RÁD, ak budem môcť POMÔCŤ AJ TEBE!

Na mojich hodinách sa:
- pri svojom plnom nasadení naučíš hovoriť plynule po španielsky za pár mesiacov
- dozvieš sa mnoho o "latino" kultúre
- konečne budeš rozumieť všetkým letným "latino" hitom :D

Ak už si niekde pár fráz a slovíčok v španielčine pochytil/a, prípadne, ak sa dohovoríš aj po anglicky, neváhaj a kontaktuj ma! Nemám problém doučovať online, ale aj prezenčne!

Teším sa na Teba!

Richard



Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (17)

+ Pridať referenciu
Lucia I.

Lucia I.

Neoverená referencia

Richard doučuje môjho syna španielsky jazyk a obaja sme veľmi spokojní. Ako rodič veľmi oceňujem jeho profesionálny prístup, príjemné vystupovanie a individuálny prístup k svojim študentom. Som rada, že sa nám podarilo nájsť takéhoto učiteľa.

Eva K.

Eva K.

Neoverená referencia

Richard uci online mojho 11 rocneho syna. Hodiny su zaujimave, Richard ma pripravene vlastne materialy a vyucba je interaktivna. Syn sa na hodiny tesi a po kratkom case uz vidno pokrok. S Richardom sme velmi spokojni, sme radi, ze sme ho nasli.

Lucia L.

Lucia L.

Neoverená referencia

Richard učí moju 7-ročnú dcéru online. Hodiny má vždy premyslené, výborne pripravené a interaktívne. Dcéra sa na hodiny s Richardom teší a už po niekoľkých hodinách vidno jej posun vpred. Nie je ľahké nájsť výborného učiteľa, obzvlášť pre deti a som veľmi rada, že nám sa to podarilo.

Odpoveď doučovatela:

Gracias Lucia! Tu hija es genial, siempre dispuesta a realizar todas las tareas, es muy entusiasta y siempre tiene una actitud positiva. Además, percibo que aprende muy rápido y en poco tiempo es capaz de hablar en español para la edad que tiene. Nos vemos en clase!

Lenka P.

Lenka P.

Neoverená referencia

Richard dáva hodiny môjmu 7r.synovy ktorý sa vždy teší na hodiny s ním,je vždy presný a stále sa sním da dohodnúť ,moj syn za celkom krátky čas sa vďaka Richardovi uči velmi rýchlo už sa tešíme na dalšie hodiny po prázdninach,možem len odporučit každému kto sa nevie rozhodnúť pre dobrého učitela

Odpoveď doučovatela:

Gracias Lenka!!! Me encanta trabajar con tu hijo, él es muy dinámico, tiene una memoria excelente y siempre está dispuesto a realizar todas las tareas y actividades en clase. Los espero en clase.

Milan R.

Milan R.

Neoverená referencia

Richard je pohodový, výborný a trpezlivý učiteľ. Poskytuje všetky materiály, ktoré sám na mieru vypracuje. Jeho hodiny vnímam ako premyslené, vždy si z nich veľa pamätám a často mi hovorí zaujímavosti o Španielsku a južnej Amerike. Vždy sa na hodinu teším. Každému, kto má záujem sa naučiť španielsky odporúčam napísať Richardovi :)

Odpoveď doučovatela:

Muchas gracias Milan por tu comentario. Tu eres un excelente estudiante. Haz comenzado como principiante pero después de unos pocos meses has avanzado muy rápido en tu nivel, hablas más fluido y tienes mucha más confianza al expresarte.

Fotky a certifikáty