Radka G.

Radka G.

Odpovedá do 48 hodín, na 40% správ
40% 48 hod+

Radka G.

Doučovanie rusky hovoriacich detí a študentov + Doučovanie ruského jazyka

Preferované časy: poobede

Popis

-Presťahovali ste sa s dieťaťom na Slovensko? ✈Má problém so slovenčinou? 🗣Potrebuje pomôcť s učením a aklimatizáciou v novej škole?📚 Môžem vám pomôcť. 🔎Pomôžem vášmu dieťaťu s domácimi úlohami a taktiež s jazykom. Mám skúsenosti s doučovaním rusky hovoriacich študentov a poznám problematické miesta vo výučbe slovenského jazyka./ Вы переехали с ребёнком в Словакию ? ✈У него проблемa с языком? 🗣Ему нужна помощь с обучением и акклиматизацией в новой школе? 📚Я могу вам помочь! 🔎Могу помочь с домашними заданиями и помогу улучшить языковые знания. Имею опыт репетиторства с русскоговорящими студентами и знаю проблемaтические места в изучении словацкого языка.

- Novým predmetom v škole je ruština a vaše dieťa si s ňou nevie rady ? 📚🙄 Žiadny problém - naučím ho, ako si tento predmet obľúbiť. Sama som bola donedávna študentkou a poznám najefektívnejšie formy učenia sa jazykov, ktoré ho rada naučím. 💡

Skončila som Univerzitu Komenského v Bratislave v odbore Ruský jazyk a východoeurópske štúdiá. Absolvovala som stáž na univerzite v Petrohrade. Ruský jazyk ovládam na úrovni C1.

Doučovanie je vždy individuálnou formou (nie v skupinách), prispôsobené potrebám konkrétneho študenta. Doučovanie prebieha osobne alebo online - po predchádzajúcej dohode. Cena doučovania záleží od požadovanej úrovne a predchádzajúcich znalostí študenta.