Dorota L.

Dorota L.

Odpovedá do 11 hodín, na 70% správ
70% 11 hod
Prijíma študentov

Dorota L.

Prijíma študentov

Ponúkam doučovanie angličtiny, španielčiny a slovenčiny.

  • 5/5 (hodnotil 1 študent)
Cena Od 18 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahojte,
Som študentka posledného ročníka prekladateľstva a tlmočníctva a doplňujúceho pedagogického štúdia anglického a španielskeho jazyka v Bratislave. Obidva jazyky ovládam na C1 úrovni. Španielčinu som študovala aj na bilingválnom gymnáziu, kde som získala odbornú štátnicu na C1 úrovni. Baví ma učenie, a preto sa popri škole dlhodobo venujem doučovaniu a výučbe. Doučujem predovšetkým online, ale v prípade záujmu je možné dohodnúť sa aj na osobnom doučovaní. Okrem anglického a španielskeho jazyka doučujem aj slovenčinu na ZŠ a pripravujem deviatakov a piatakov na prijímačky na SŠ. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať. Teším sa na vás!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

Ponúkam buť 45 minútové lekcie za 18 eur, alebo 60 minútové lekcie za 20 eur.

20 € / 60 min
45 min. lekcia

18 € / 45 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Mária B.

Mária B.

Neoverená referencia

Dorotka ma nie doucuje ale uci od uplneho zaciatocnika spanielcinu od Septembra 2022. Je uplne v pohode a fajn, ochotna, mila, ustretova a najma dokaze naucit aj cloveka, ktory nikdy dany jazyk nestudoval a nevenoval sa mu. Som velmi vdacna, ze som ju stretla a vybrala si zrovna ju. 🙏🤍

Rebeka M.

Rebeka M.

Neoverená referencia

Dorota, je velmi mila a sympaticka osoba. Pomohla mi s korekciou gramatiky v texte po anglicky. Vysvetlila mi preco pozmenila niektore veci v mojom dokumente, a po hodine mi poslala opraveny dokument aj s vysvetleniami. Určite Dorotu odporucam, a takisto sa na nu obratim znova aj ja ked budem potrebovat! :)