Ayoub T.

Ayoub T.

Odpovedá do 6 hodín, na 100% správ
100% 6 hod
Prijíma študentov

Ayoub T.

Prijíma študentov

Revolúcia v učení sa jazyka: Ayoub Tomi - Profesionálny jazykový lektor hovoriaci 8 jazykmi!

  • Doučuje aj online
  • Od  25 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 25 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

NÁBOR NOVÝCH ŠTUDENTOV PRE VYSOKÝ DOPYT LEN OD JÚNA DO AUGUSTA.

Voláme všetkých nadšených milovníkov jazky! Ayoub Tomi, priekopník v oblasti jazykového vzdelávania, so zápalom oznamuje obmedzenú príležitosť pre nových študentov vstúpiť na výnimočnú cestu jazykového vzdelávania. S ohromujúcimi skúsenosťami vo výučbe viac ako 1000 hodín ročne, Ayouba mnohí považujú za majstra svojho remesla.

Pripravte sa na Ayouboe výnimočné online lekcie, ktoré sú navrhnuté individuálne na základe vopred konzultovaného individuálneho plánu. Ako profesionál, Ayoub zdokonalil svoje skúsenosti vo výučbe študentov všetkých úrovní a vekových skupín, od najmladších žiakov vo veku 4 rokov až po skúsených nadšencov jazykov vo veku 80 rokov.

Svojou plynulosťou vo ôsmich jazykoch Ayoub prináša globálny pohľad do svojej výučby. Ako človek, ktorý vrámci žitia v rôznyck krajinách prišiel k talianskej, francúzskej, britskej i írskej kultúry, Ayoub disponuje hlbokým porozumením jazykových nuáns a kultúrnych rozdielov.

Či túžite naučiť sa anglicky, taliansky alebo francúzsky od základov, alebo potrebujete prípravu na testy či efektívne konverzácie, Ayoub je tu pre Vás. S jeho bezkonkurenčným vedením a neochvejným nasadením vás Ayoub nakopne tak, aby ste dosiahli plynulosť a s istotou sa pohybovali vo svete jazykov.

Tento exkluzívny letný zápis je vašou bránou k zážitku jazykového vzdelávania. Nezmeškajte šancu pridať sa k elitnému okruhu Ayoubových študentov. Kontaktujte ho ešte dnes, aby ste sa vydali na nezabudnuteľné jazykovú dobrodružstvo. Uvoľnite svoj potenciál a predefinujte, čo znamená naozaj ovládať jazyk!"

Typy lekcií

Štandardná lekcia

25 € / 55 min

Referencie (13)

+ Pridať referenciu
Florin G.

Florin G.

Neoverená referencia

Ayoub is a great teacher, his approach is amazing friendly and very creative. Lessons won't seem hard:)

Lenka B.

Lenka B.

Neoverená referencia

Veľká spokojnosť- s prístupom aj komunikáciou. Výučba prebieha na vysokej úrovni, je vidieť, že má odučené množstvo hodín (zatieni aj skúsených pedagógov).

Rado H.

Rado H.

Neoverená referencia

S Ajjubom mam online hodiny angličtiny skoro ráno, je veľmi flexibilný čo veľmi oceňujem. Vymýšľa rôzne domáce úlohy ktoré ma nútia neustále pracovať s jazykom. Tiež ma neustále motivuje pozerať seriály, počúvať podcasty, využívať rôzne aplikácie na zlepšenie konverzácie. Môžem len odporúčať...

Janka F.

Janka F.

Neoverená referencia

Odporúčam, hodiny sú zaujímavé, prispôsobuje sa požiadavkám žiaka, je flexibilný, počas hodiny mení vyučovacie metódy, aby udržal moju pozornosť. Snaží sa "vytiahnuť " vedomosti, ktoré mám, aby som ich v komunikácii vedela použiť. Pokiaľ sa chcete naučiť hovoriť plynule anglicky, vrele odporúčam. Určite sa nebudete nudiť a učenie angličtiny bude pre Vás zábavné.

Adela O.

Adela O.

Neoverená referencia

Hodiny Fj a Ang. sú vedené veľmi efektívne a zároveň zábavne. Presne, pre potreby môjho syna, ktorý sa teší na každú jednu hodinu. Komunikácia s učiteľom je rýchla a bezproblémová. Veľká spokojnosť z mojej strany.

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Ayoub T.

Najnovšie dejiny

Dobrý večer, ak by mi vedel niekto pomôcť vopred ďakujem. :) 1. Doplňte chýbajúce údaje do textu Keď sa na čelo Komunistickej strany Československa dostal ........................., začali sa v republike reformné snahy známe ako ............................ To sa však nepáčilo ZSSR a po viacerých…