Michaela T.

Michaela T.

Odpovedá do 18 hodín, na 60% správ
60% 18 hod

Michaela T.

Polyglotka ovládajúca 9 jazykov ponúka doučovanie nemčiny a angličtiny

Preferované časy: poobede, večer, víkend

Popis

Hallo Leute und willkommen auf meinem Profil!

Hello everyone and welcome to my profile!

Volám sa Michaela a mojou veľkou vášňou je štúdium a výučba cudzích jazykov.

Ako hovorí jedno z mojich obľúbených mott: „Koľko jazykov vieš, toľkokrát si človekom.“, tak práve znalosť cudzieho jazyka rozširuje obzory poznania, napomáha pochopeniu iných kultúr a ponúka nám mnoho možností či už v pracovnej alebo súkromnej oblasti.

Ja sama ovládam 9 jazykov a ponúkam svoju pomoc pri naučení, osvojení si a zdokonalení sa v nemeckom a anglickom jazyku.

Nemecký jazyk bol súčasťou mojej jazykovej výbavy už od detstva vďaka rodičom pracujúcim a žijúcim v Nemecku, a teda hovorím ním aktívne už 26 rokov. Okrem tejto rodinnej skúsenosti som absolvovala kurz nemeckého jazyka v Mníchove ocenený diplomom a zložila som aj štátnu skúšku z nemeckého jazyka na referenčnej úrovni C1. Počas školských čias som svoje znalosti z nemčiny mohla otestovať v rámci súťaže - olympiády z nemeckého jazyka, kde som sa umiestnila viackrát na prvom mieste v okresnom a krajskom kole a na popredných priečkach aj v celoštátnom kole. Zároveň Nemčinu som aktívne využívala aj pracovne počas svojho pôsobenia v nemecky hovoriacich krajinách (Nemecko, Rakúsko, Švajčiarsko). Doučovaniu tohto na prvý pohľad náročnejšieho jazyka sa venujem už niekoľko rokov a na mojich hodinách kladiem dôraz predovšetkým na vybudovanie a rozširovanie solídneho základu slovnej zásoby, pochopenie gramatických pravidiel logickou a jasnou formou a odbúranie zábran v komunikácii. Rada ti sprostredkujem svoje rady a tipy ako sa možno naučiť cudzí jazyk efektívne a využiť ho pri zdolaní skúšok, pracovných pohovor alebo len tak pre Spaß :-)

Anglický jazyk ovládam aktívne slovom a písmom už viac ako 20 rokov a ponúkam taktiež doučovanie na všetkých úrovniach, od začiatočníkov až po pokročilých. Z tohto jazyka, ktorého ovládanie je už v dnešnej dobe považované za samozrejmosť, som tiež absolvovala štátnu jazykovú skúšku a jazykový kurz v zahraničí. Angličtina je súčasťou môjho každodenného života a rada ti s ňou pomôžem :-)

Metóda výučby nemčiny a angličtiny:
Preferujem ONLINE, príp. sa vieme dohodnúť aj osobne, ak ti to technické podmienky neumožňujú.

Cena:
10 EUR/30 min
12 EUR/45 min
15 EUR/60 min
Ukážkovú hodinu, kde zistíme úroveň a vhodný spôsob výučby ponúkam zdarma.

Danke und ich freue mich von dir zu hören!

Thank you and I am looking forward to hearing from you!