Katarína K.

Katarína K.

Odpovedá do 1 hodiny, na 80% správ
80% 1 hod

Katarína K.

Ponúkam individuálne, skupinové a firemné doučovanie anglického jazyka ZŠ a SŠ, príprava na pracovné pohovory, maturitné skúšky,

Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Vyštudovala som anglický jazyk a literatúru na UKF v Nitre. Po ukončení VŠ som žila a pracovala v UK. Doučovaniu anglického jazyka sa venujem už niekoľko rokov /ZŠ, SŠ, VŠ/. Okrem klasického doučovania pripravujem na maturitu B1, B2, jazykové certifikáty, Business English, Finance English, Technical and IT English, Konverzáciu v anglickom jazyku, firemné vyučovanie anglického jazyka. Pracujem s metódami CALLAN, DIRECT. Vyučujem aj cez Skype. Prvá kontaktná hodiny je vždy grátis. Výučbu a výučbový materiál je prispôsobený potrebám a požiadavkám klientov. Pracujem aj na živnosť - možnosť fakturácie hodín.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (8)

+ Pridať referenciu
Andrej H.

Andrej H.

Neoverená referencia

Katarína je veľmi erudovaná učiteľka, ktorá zvláda aj business témy na vysoko odbornej úrovni, zároveň s priateľským prístupom.

Katka

Katka

Neoverená referencia

Katarína je výborná učiteľka. Je trpezlivá, perfektne vysvetľuje. Komunikujeme spolu len v anglickom jazyku. Urobila som ohromné pokroky. Vrele odporúčam.

Miroslava P.

Miroslava P.

Neoverená referencia

Momentálne som študentkou pani Kataríny a s doučovaním som veľmi spokojná. Má bohaté vedomosti a skúsenosti v oblasti anglického jazyka a taktiež vo výučbe. Je veľmi priateľská, trpezlivá a stále pozitívne naladená. Každú hodinu má vopred výborne pripravenú a prispôsobenú mojím potrebám. Pani lektorku môžem len odporučiť.

Iveta K.

Iveta K.

Neoverená referencia

Pani Katka je veľmi šikovná, milá a ústretová učiteľka. Hodiny vedie veľmi profesionálne. Vďaka jej prístupu som v angličtine veľmi pokročila. Vrelo ju odporúčam.:-)

Valúšková S.

Valúšková S.

Neoverená referencia

Pani Katka je veľmi milá, trpezlivá a prispôsobivá osôbka. Vždy sa s ňou dá pekne dohodnúť. Veľmi sa mi páči jej metóda učenia a prístup, angličtina ma začala aj vďaka nej viacej baviť :-) VRELO ODPORÚČAM.

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Katarína K.

PRESENT PERFECT

Potrebovala by som pomoc s úlohou...ďakujem.