Alexandra K.

Alexandra K.

Odpovedá do 12 hodín, na 100% správ
100% 12 hod
Prijíma študentov

Alexandra K.

Prijíma študentov

Srdečné a zábavné učenie spevu a slovenského jazyka online

Cena Od 15 €/hod

Popis

Som speváčka, skladateľka, spisovateľka, herečka a predovšetkým mama troch úžasných detí. Svoje deti učím doma. Najstarší syn so mnou absolvoval celú základnú školu ako domaškolák. Práve vďaka nemu sa zo mňa stala učiteľka slovenského jazyka.
V podstate ma učiť slovenčinu druhých bavilo odmalička. Spolužiačke z triedy, ktorej niečo nešlo, som vyrábala učebné pomôcky a s výbornými výsledkami som jej pomáhala pochopiť učivo.

Štátnicovala som zo slovenského jazyka a maturovala z hudobno dramatického odboru. Pred tým, než som sa stala mamou, som účinkovala v divadle a vyučovala hudobnú tvorbu a spev na Súkromnej umeleckej základnej škole. Neskôr som učila súkromne.

Som autorkou dvoch kníh a troch hudobných albumov.
Učiť deti ma nesmierne baví. Veľmi rada s nimi vymýšľam nové a nové veci, ktoré im uľahčia osvojovanie učiva. Zopár videí nájdete aj na youtube.

Hudba je mojou srdcovkou a robí mi najväčšie potešenie tvoriť a spievať. Na súkromnej hodine tvorby piesne vždy vytvoríme jednu vlastnú pieseň. Takto vieme za rok vytvoriť vlastný hudobný album. Moji žiaci majú dokonca svoje piesne aj nahraté v štúdiu. Je to o dohode s rodičmi, koľko finančných prostriedkov chcú investovať.

Čo sa týka spevu, prešla som maturitou zo spevu, absolvovala som súkromné hodiny spevu, niekoľko online kurzov pod vedením svetových hviezd. Som držiteľkou 1. miesta v pesničkovej súťaži Košický zlatý poklad. Mám za sebou účinkovanie v Zlatej bráne, v muzikáloch a samozrejme koncertujem na rôznych podujatiach, festivaloch...

Vaše dieťa so mnou zažije vyučovanie v pohodovej atmosfére s podporovaním vlastnej motivácie, s dôverou v jeho múdrosť a talent.

Jednotlivé predmety majú rôznu sumu:
Slovenský jazyk - 15 €
Spev - 20 €

Teším sa, čo je tu s vašou ratolesťou možné vytvoriť a na našu spoluprácu!
Alexandra

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Fotky a certifikáty