Mária S.

Mária S.

Odpovedá do 4 hodín, na 100% správ
100% 4 hod
Prijíma študentov

Mária S.

Prijíma študentov

doučovanie zrozumiteľne a s ľahkosťou

  • 5/5 (hodnotili 2 študenti)
Cena Od 8 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Vyštudovala som slovenský jazyk a občiansku náuku v učiteľskom odbore na vysokej škole. Mám za sebou odučených niekoľko rokov na SŠ a vysvetľovanie toho, v čom som dobrá, je mojou celoživotnou záľubou. S doučovaním mám skúsenosti s výbornými výsledkami. Ponúkam rešpektujúci a nesúdiaci prístup k študentom, pri mne sa nemusíte báť odpovedať aj nesprávne - s každou chybou sa dá pracovať tak, aby sme ju nabudúce už nezopakovali. Okrem doučovania opravujem aj záverečné práce.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

8 € / 55 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Sofia K.

Sofia K.

21 odučených lekcií

Mária ma pripravovala na maturitu zo slovenského jazyka a literatúry. Páčila sa mi kvalita doučovania a vysvetľovania. Vždy odpovedala na všetky moje otázky a poskytovala aj potrebné poznámky. Som vďačná za pomoc s prípravou! Naše hodiny mi pomohli, boli zaujímavé a veľa som sa z nich naučila.

Odpoveď doučovatela:

Sofia, ďakujem :-)

Michal M.

Michal M.

Neoverená referencia

Mária ma doučovala slovenský jazyk a literatúru a musím povedať že prístup Márie bol veľmi zodpovedný a profesionálny na každú hodinu a na každú tému je pripravená a dokáže skvelo vysvetliť a čo je dôležité je veľmi trpezlivá.Tak môžem iba vrelo odporučiť.

Odpoveď doučovatela:

Michal, vďaka za spätnú väzbu. Naše doučovanie bolo intenzívne a som rada, že prinieslo svoje výsledky.

Roman M.

Roman M.

Neoverená referencia

Pani Mária doučovala moju dcéru v závere štvrtého ročníka strednej školy plus príprava na maturity. Dcéra zvládla maturity na 1 a 2 zo slovenčiny, takže veľké ďakujem pani Márii. Vrelo jej doučovanie doporučujem každému kto to potrebuje.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem veľmi pekne.

Milan C.

Milan C.

Neoverená referencia

Dobrý deň, Mária S. ma pripravovala na komisionálne skúšky zo SJ kde som si opravil známku 5 na známku 1 vďaka jej pomoci. S doučovaním som bol nadmieru spokojný, vždy rýchla dohoda a flexibilita. Samotné doučovanie prebiehalo v super atmosfere po hodine mi boli zaslané prezentácie z ktorých som sa učil, všetko prebiehalo v najlepšom duchu. Určite Vám odporúčam vyskúšať.

Odpoveď doučovatela:

Milan, vďaka za referenciu :-)

Zodpovedané otázky (6)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Mária S.

Ahojte, toto je test na prijmacie skúšky na SŠ, potrebovala by som vedieť odpoveď na tieto pod-otázky, vopred ďakujem

Valentín Beniak, Neprosím o lásku Neprosím o lásku, čo spaľuje jak hrom, o lásku – povodeň, ktorá sa valí kalom, o lásku Medúzy a jej tragický skon, o lásku najady, s jej milou búrkou v malom, o lásku holubov, čo obletujú dom, o lásku orlice, čo zasľúbená s bralom, o lásku Rusalky,…

Mária S.

Koľko nevhodných prívlastkov je vo vete?

Veta: V minulosti si ľudia na severe Škandinávie značili cestu kúskami práchnivejúcej kôry. Pri odpovedi by som bola rada za vysvetlenie. Ďakujem :))

Mária S.

polovetné konštrukcie

Existuje nejaké pravidlo, ktoré určuje, ktoré sloveso sa mení na neurčitý tvar ? V podraďovacích súvetiach je to zvyčajne prísudok vo vedľajšej vete. Ale v priraďovacom súvetí ? Napr. Lacko si sadol na klát a hlavu si vložil do dlaní. Sú tam dve možnosti ? Lacko si sadol na klát vložiac hlavu do…