Lívia Š.

Lívia Š.

Odpovedá do 9 hodín, na 100% správ
100% 9 hod
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Lívia Š.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Rýchlo a efektívne po francúzsky - individuálne kurzy francúzštiny online

Cena Od 14 €/hod
Preferované časy: poobede, večer
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Príjmam nových študentov - lekcie v pracovný deň o 16:30

Bonjour! Ponúkam hodiny francúzskej konverzácie, gramatiky, ekonomickej fr., pripadne prípravu na maturitu, certifikáty DELF či štátnice z francúzskeho jazyka. Mám niekoľkoročné skúsenosti s doučovaním a prax aj v jazykových školách. Individuálne kurzy umožňujú učiteľovi prispôsobiť sa potrebám študenta a dosiahnuť tak výsledky, aké si študent dá za cieľ.

Pomôžem aj s vypracovaním seminárnych, argumentačných prác či plan détaillé.
Preložím abstrakty či iné texty.

Pre firmy a personálne agentúry telefonicky overím úroveň francúzskeho jazyka u uchádzačov o zamestnanie, pomôžem s agendou v rámci vyslania pracovníkov do Francúzska.

Som absolventkou bilingválneho gymnázia v Banskej Bystrici a frankofónneho štúdia 2.stupňa VŠ (Master 2) v odbore Management de la vente Ekonomickej univerzity v Bratislave a L'université Pierre-Mendès-France - Grenoble, ktoré mi umožnilo študovať aj vo Francúzsku. Moja jazyková spôsobilosť je tiež garantovaná štátnou skúškou z lingvistiky FJ v odbore Prekladateľstvo a tlmočníctvo na Univerzite Matela Bela.

Teším sa na Vás!

Cenník:
Začiatočníci (A1/A2) 12 eur/60 min
Stredne pokročilí (A2/B1) 13 eur/60min
Pokročilí, príprava na maturitu (B1/B2, B2+) 14 eur/60min

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Skúšobná lekcia Ak sa už francúzštine nejaký čas venujete, tak sa krátko porozprávame, aby som si vytvorila predstavu o Vašej jazykovej úrovni a zistila, kde sú slabšie miesta, na ktorých popracujeme počas ďalších lekcií.. V prípade, že ste úplný začiatočník, dohodneme si, ako budeme postupovať, napr. s akými materiálmi, zdrojmi budeme pracovať. 🙂

Zadarmo / 15 min
Štandardná lekcia

14 € / 55 min

Referencie (8)

+ Pridať referenciu
Andrea K.

Andrea K.

Neoverená referencia

Veľká spokojnosť, veľká pochvala. Príjemná spolupráca, nikdy nebol problém s prispôsobením alebo niečím podobným. Naozaj odporúčam. :)

Lea L.

Lea L.

Neoverená referencia

Ku Lívii som na doučovanie chodila dva roky a neviem si ju vynachváliť. Jej príprava na každú hodinu bola excelentná a profesionálna. Počas vysvetľovania bola vždy trpezlivá a doučovanie sa pre ňu neskončilo po 60 minútach, ale tým, že som ja všetkému rozumela. Tým, že som mala francúzštinu aj v škole som veľakrát potrebovala pomôcť s projektami a esajami a stále, keď som Lívii napísala aj mimo doučovania mi s radosťou pomohla. Lívia dokázala nájsť perfektný balanc medzi profesionálnym a kamarátskym prístupom, vďaka čomu som sa na jej hodiny vždycky tešila. Jej vášeň pre jazyk a sebavzdelávanie boli nákazlivé. Dnes aj vďaka Lívii môžem povedať, že som zmaturovala na jednotku a v študovaní francúzštiny pokračujem na univerzite. Merci pour tout! :)

Zuzana B.

Zuzana B.

Neoverená referencia

Úžasný prístup - skvelo vedené hodiny doslova ušité na mieru k mojej potrebe jazyka!!! Profesionalita, flexibilita, trpezlivosť. Lívia je ochotný a trpezlivý lektor - hodiny sú vedené zábavnou ale náučnou formou, navštevujem ich veľmi rada. Začínala som ako úplný začiatočník. Odporúčam !

Alexandra Š.

Alexandra Š.

Neoverená referencia

Hodiny s Líviou ma skvele pripravili na písomnú aj ústnu maturitnú skúšku z francúzskeho jazyka (B2). Jej príprava na hodiny bola profesionálna a prístup hodnotím ako veľmi priateľský a ústretový. Aj vďaka nej sa môj záujem o francúzsky jazyk jednoznačne zvýšil. Ďakujem Lívia. :)

Lenka V.

Lenka V.

Neoverená referencia

Hodiny s Líviou určite odporúčam, nemôžem ich hodnotiť inak ako pozitívne. :) Jej hodiny sú profesionálne a v príjemnej atmosfére. Vždy je veľmi ústretová aj časovo flexibilná. Ku každému žiakovi pristupuje individuálne a podľa potreby. Merci Lívia! :)

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (3)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Lívia Š.

Pronom y Frj

Prečo sa niekde dáva osoba a y a niekde osoba sloveso a až tak y ?

Lívia Š.

Trpny rod

Prosím ako sa tvorí trpny rod ?

Lívia Š.

Doplnenie

Dobrý deň, vedel by mi prosím niekto pomôcť s touto úlohu, ďakujem.