Bea B.

Bea B.

Odpovedá do 18 hodín, na 90% správ
90% 18 hod
Prijíma študentov

Bea B.

Prijíma študentov

Priateľské doučovanie chémie:)

Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahoj! Som absolventkou Vysokej školy chemicko-technologickej v Prahe, kde som študovala odbor analytická chémia. Rada by som svoje ťažko získané vedomosti z chémie, ktoré som počas štúdia na VŠ získala, predala študentom, ktorí to potrebujú. Mám za sebou veľa hodín doučovania a spokojných študentov, na doučovaní volím priateľský prístup a veci sa snažím vysvetľovať zaujímavým spôsobom. Chcem pomôcť vysvetliť a pochopiť náročné princípy na ktorých je chémia založená.
Ponúkam pomoc s prípravou na testy, zápočty, skúšky, prijímačky, štátnice. Viem poradiť v oblasti organickej a anorganickej chémie, fyzikálnej chémie, analytickej chémie, biochémie, genetiky, mikrobiológie - so všetkým, kde hrá chémia hlavnú rolu:)
Doučujem osobne v Košiciach. Budem rada ak ma kontaktujete a teším sa na našu budúcu spoluprácu.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Kristína L.

Kristína L.

Neoverená referencia

Som spokojná s hodinami. Bea vysvetľuje zrozumiteľne, má prijateľský prístup a nemá problém jedno učivo prejsť aj viackrát. Určite odporúčam :)

Karolina K.

Karolina K.

Neoverená referencia

Bea ma doučuje už nejaký čas a som sňou veľmi spokojná. Je veľmi priateľská a učivo mi vie veľmi jednoducho vysvetliť. Je časovo flexibilná, čo mi veľmi vyhovuje. S každou hodinou som veľmi spokojná, každá hodina mi pomáha zlepšovať sa. Som rada, že som si vybrala práve ju :)

Natália S.

Natália S.

Neoverená referencia

Beu môžem len odporučiť. Má velmi priateľský prístup, super komunikáciu a zrozumiteľne dokáže vysvetliť danú látku. Vieme sa vždy dohodnúť na čase a to mi vyhovuje. Každá odučená hodina mi pomáha a som rada, že som si vybrala práve ju :)

Patrícia N.

Patrícia N.

Neoverená referencia

Bea poskytuje dôkladný výklad látky porozumiteľnou formou a má priateľský prístup, je ochotná dohodnúť sa na čase a dobe doučovania, v prípade potreby vysvetlí učivo aj viackrát. Som rada, že som si ju zvolila za doučovateľku, čo sa aj odzrkadlilo v mojích výsledkoch.