Katarína M.

Katarína M.

Odpovedá do 2 hodín, na 20% správ
20% 2 hod
Prijíma študentov

Katarína M.

Prijíma študentov
Cena Od 10 €/hod
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Som absolventkou Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach. Rada doučím chémiu a fyziku žiakov od základnej až po vysokú školu. Mám skúsenosti aj s vyučovaním bádateľskou metódou a snažím sa čo najjednoduchšie žiakom priblížiť tieto nie veľmi obľúbene predmety. :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Barbora G.

Barbora G.

Neoverená referencia

Katka je milá a ochotná baba, s úžasným prístupom a zrozumiteľným vysvetľovaním jednotlivých učív. Veľmi oceňujem jej tolerantnosť aj pri takých chemických antitalentoch ako som ja 😁 jednoznačne odporúčam všetkými desiatimi!! Určite využijem jej služby aj pri štúdiu fyziky 🙂

Dominika U.

Dominika U.

Neoverená referencia

Pre doučovanie som sa rozhodla na základe pomerne malých znalosti v oblasti chémie a práve Katka mi ich pomohla rozšíriť.Vzdy bola milá, ochotná a neskutočne dobre pripravená na hodiny.Chemia nikdy nebola môj obľúbený predmet, skôr najneobľúbenejší, no vďaka nej mám k chémii čoraz bližšie a viem že keby nebolo jej tak by som na chémiu zanevrela.Preto ak hľadáte niekoho,kto by Vám vysvetlil,pomohol s niečim v oblasti chémie,odporúčam Katku.A verte že neoľutujete :)

Lenka N.

Lenka N.

Neoverená referencia

S doucovaniami s Katkou som velmi spokojna. Pomohla mi dohnat zanedbanu fyziku putavou formou a ucivo sa mi vzdy snazila podat sposobom ktory by mne co najviac vyhovoval. Na hodiny mala kazdy jeden raz poctivo pripravene vypracovane materialy, co samotnu vyucbu velmi zrychlilo. Katka je navyse velmi mila a ochotna, nejeden krat mi posielala este materialy naviac. Mozem len odporucat.

TAMBO Y.

TAMBO Y.

Neoverená referencia

S doučovaním som bol veeľmi spokojný, Katarína mi vedela vysvetliť všetko behom chvíľky a doma som sa stým potom nemusel trápiť, keď som niečomu nechápal a opýtal som sa na to tak mi to vždy super vysvetlila a keď som jej dal dopredu vedieť učivo ktoré preberáme tak si vždy premňa niečo nachystala a naučila ma to veľmi rýchlo :)

Jozef V.

Jozef V.

Neoverená referencia

Rozhodol som sa pre Katarinu na základe odporúčania kamarátky a rozhodne neľutujem. Za celý svoj život som nemal poriadneho učiteľa fyziky, ale Katarína mi ukázala čo je fyzika. Aj vďaka nej som zmaturoval na 1 a nabral veľa vedomostí, preto som sa rozhodol ísť ďalej študovať techniku. Príprava na hodinu ako aj jej prístup boli neoceniteľné. Vrelo jej doučovania odporúčam ! Určite ľutovať nebudete.