Samuel S.

Samuel S.

Odpovedá do 48 hodín, na 90% správ
90% 48 hod+
Prijíma študentov

Samuel S.

Prijíma študentov

prijímačky na LF 🩺🧠🦷

Cena Od 25 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Som študentom 3. ročníka zubného lekárstva na LF MUNI v Brne, z čoho je dedukovateľné, že sa orientujem primárne na študentov pripravujúcich sa na prijímačky. Avšak môžem pomôcť s chémiou a biológiou i iným (závisiac od vyťaženia).

Myslím si, že pri správnom podaní jednoduchou formou, štýlu peer-to-peer, je možné pochopiť všetko (i keď občas treba kvapku trpezlivosti navyše). Hodiny prebiehajú online cez MS teams hlavne formou dialógu (žiadna nudná nelogická teória). Po každom doučovaní ťa čaká malý test cez Socrative - feedback je nevyhnutný pre obe strany.

Kvôli môjmu časovému vyťaženiu som bol nútený zvýšiť hodinovú cenu, každopádne, takto majú záujem študenti s reálnym chtíčom sa na medicínu dostať. Ceny jednorazových doučovaní sú vyššie, pri pravidelnej spolupráci sa vždy dohodneme na nižších cenách. 💸

Pre lepší prehľad ma treba kontaktovať - zistíme či vzájomne môžeme niečo zlepšiť v tvojich znalostiach. 😇

Typy lekcií

Štandardná lekcia

25 € / 55 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Alexandra R.

Alexandra R.

Neoverená referencia

ahoj mam zaujem moj whatsapp je 0902450656

Robert F.

Robert F.

Neoverená referencia

Hodiny sú dobré podané, stručné a ľahké na pochopenie. Test na konci mimo hodiny sa mi páči. Používanú aplikáciu na hodiny si je najlepšie stiahnuť, ale nie je to nič ťažké. Ďakujem! :)

Martina B.

Martina B.

Neoverená referencia

Doučovania prebiehajú od začiatku veľmi príjemným a priateľským štýlom. Učivo prechádzame primeraným tempom a nenáhlime sa ďalej kým nie je všetko pochopené :) Pomoc však nekončí uplynutím 60tej minúty, a tak vždy keď sa vynoria pri robení úloh nejaké nejasnosti a otázky viem, že sa mám na koho obrátiť, a za to som veľmi vďačná :)

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Samuel S.

Dentálna hygiena

Dobrý, chcem sa opýtať ako modelovať zub na prijmačky som v koncoch a netuším ako to robiť. Nejaké rady? Budem vďačná za všetko.