Lucia V.

Lucia V.

Odpovedá do 21 hodín, na 90% správ
90% 21 hod

Lucia V.

Preferované časy: doobeda
Popis Zodpovedané otázky

Popis

Študovala som Tlmočníctvo a prekladateľstvo - Španielsky jazyk a kultúra na UMB v Banskej Bystrici. Od škôlky sa však učím angličtinu a v tej i komunikujem na dennej báze. Angličtinu i nemčinu som mala ako povinný predmet vo výberovej jazykovej triede už na základnej škole.
Rada by som sa viac venovala opäť i ostatným jazykom okrem Aj, preto veľmi rada doučím i začiatočníkov v týchto jazykoch :)

Doučovaniu anglického jazyka sa s prestávkami venujem už 10 rokov, pripravovala som na maturitu, na výmenný pobyt a tiež vyučovala firemnú klientelu. Osobne sa teším výučbe detí, kde využívam i formu hry, ktorá je pre deti najprirodzenejším spôsobom učenia.

Som nadšená, rada sa učím, cestujem, zažívam úžasné veci. Milujem tiež hudbu a tanec. Som skôr introvert, ale ľahko a bezproblémovo komunikujem s rôznymi povahami. :)

Záujemcov o doučovanie prosím, aby ma vo vlastnom záujme neoslovovali s požiadavkami na iné úrovne jazyka, ako mám uvedené. Taktiež ak mám niekoho na dlhodobé doučovanie, nepotrebujem mať zaplatený nový balík, a teda sa môže stať, že z dôvodu nedostatočného kreditu na niektoré špecifické otázky ani neodpíšem, iba dám zdvorilé odmietnutie. Za pochopenie ďakujem.

P.S.: Určite si tu na stránkach každý nájde pre seba vhodného učiteľa, prajem veľa šťastia. :)

Zodpovedané otázky (4)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Lucia V.

V Rakúsku

Vo Viedni sa Vás pýta čašník: - Wie würden Sie gerne den Kaffe, groß oder klein, mit Zucker oder ohne, schwarz oder braun? Vy by ste chceli kávu podľa Vášho zvyku bez mlieka a cukru v stredne veľkej šálke. Ako by znela správne Vaša odpoveď? (1 - 2-3) 1. Ich möchte, bitte, einen großen…