Dominika V.

Dominika V.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod

Dominika V.

Doučovanie matematiky a SQL

Preferované časy: večer, víkend
Popis Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Matematika bola vždy mojou záľubou a počas vysokej školy som si obľúbila najmä v analýzu a algebru a preto som sa rozhodla pokračovať s magisterským štúdiom, aby som si vedomosti ešte prehĺbila. Mám vyštudovaný magisterský program Ekonomicko-finančná matematika a modelovanie na Fakulte matematiky, fyziky a informatiky na Univerzite Komenského. Maturovala som z matematiky, fyziky a mám štátnicu z angličtiny úrovne C2, dokončenú na Jazykovej škole v Bratislave. Nakoľko je matematika mojou záľubou už veľmi dlho, rada by som ju priblížila vo vhodnej forme aj ostatným. Doučím konkrétnu látku, na test, na prijímačky, na skúšky či rôzne iné príležitosti.

Cena doučovania závisí od obtiažnosti látky a miesta, kde sa budeme učiť :). Doučovania fungujú na princípe, že mi študent vopred pošle látku/materiály, s ktorými potrebuje pomôcť, dopredu sa na to pripravím a spolu si to prejdeme. Zápočty live nevypracovávam.

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Jozef O.

Jozef O.

Neoverená referencia

Velmi dobre vysvetľuje. Aj ľahším spôsob keď vám nieje niečo jasné . V matike sa dobre pohybuje a rozumie jej. Odporúčam :)

Ján K.

Ján K.

Neoverená referencia

Privetiva, pekna , dobre vysvetluje, inteligentna a ma pekneho psa

Zodpovedané otázky (3)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Dominika V.

Párne číslo

Je toto číslo 3106032 párne alebo nepárne a prečo