Anna B.

Anna B.

Odpovedá do 10 hodín, na 25% správ
25% 10 hod

Anna B.

Doučovanie z anglického jazyka výlučne online pre všetkých, ktorí majú záujem posunúť svoje jazykové schopnosti na vyššiu úroveň

  • Doučuje aj online

Popis

Angličtine som sa venovala už od detstva a s jazykom mám denný kontakt či už je to prostredníctvom sociálnych sietí, čitaním kníh a článkom alebo komunikáciou so známymi z anglicky hovoriacich krajín. Aktuálne žijem a pracujem v Nemecku čo je súčasťou môjho "Gap year" a po tejto skúsenosti sa chystám v Nemecku zostať aj študovať.

Mám viacero skúseností s doučovaním, či už to boli súkromné hodiny, ktoré som ponúkala viacerým študentom v mojom ročníku na strednej škole, pomoc s konverzáciu deťom rodinných známych a súrodencov mojich kamarátov alebo ako dobrovoľnícka činnosť počas môjho DofE programu, kde som doučovala dve študentky z našej školy a pomáhala s vyhľadávaním materiálov na výučbu angličtiny na našej škole.

Keďže ma angličtina veľmi baví a zatiaľ nemám veľa recenzií či profesionálnych skúseností, ponúkam doučovanie zadarmo pre všetkých, ktorí si nie len chcú zlepšiť angličtinu ale zároveň sú ochotní pomôcť mi načerpať skúsenosti a spätnú väzbu, ktorá ma následne bude môcť posunúť vyššie.