Ján P.

Ján P.

Odpovedá do 8 hodín, na 100% správ
100% 8 hod

Ján P.

Bezstresové online konverzácie z angličtiny 🇬🇧 a taliančiny 🇮🇹 pre level A2-B2 (min. vek 12 rokov) - úvodná hodina ZADARMO!

  • Doučuje aj online
  • Od  18 €/hod
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Cena Od 18 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend

Popis

Ahojte! Cudzie jazyky som mojím povolaním a zároveň aj koníčkom. Som učiteľom na bilingválnom gymnáziu v Bratislave a mám dlhoročné skúsenosti s tým, ako na učenie cudzích jazykov. Viem, že mnoho študentov prežíva pri rozprávananí v cudzom jazyku stres a robí im problém povedať plynule jednoduchú vetu a to napriek tomu, že sa jazyk učia aj 10 rokov!

Žial dnešný školský systém úplne zabúda na tú najpodstatnejšiu veci, ktorá je potrebná na to, aby ste ovládali cudzie jazyky: PRIRODZENÁ KONVERZÁCIA a OKAMŽITÝ FEEDBACK. Na pracovnom pohovore sa vás nikto nebude pýtať, aby ste mu odrecitovali gramatické poučky, ale budú od vás vyžadovať, aby ste hovorili PLYNULE. Hovoriť plynulo cudzím jazykom - to je dnes najžiadanejšia SCHOPNOSŤ, čo sa týka jazykov. Preto som sa rozhodol ponúkať iba konverzácie a nie "tradičné" učenie gramatiky. Rozviazať si jazyk, odvážiť sa a rozprávať v cudzom jazyku, prekonať stres vôbec nie je zo začiatku jednoduché, a preto vám s tým chem pomôcť. Netreba sa báť ROBIŤ CHYBY, bez toho sa cudzí jazyk naučiť jednoducho nedá.

Verím, že každý jeden z vás sa dokáže naučiť hocijaký cudzí jazyk, treba však mať dobrý systém, metódy, zdroje a technológie. Mnohí učitelia cudzích jazykov dnes ani len netušia, ako efektívne a zábavné sa dá naučiť jazyk pomocou filmov, seriálov,podcastov, audiokníh a internetových slovníkov. No ja vám chcem ukázať ako na to! Samozrejme rozumiem tomu, že každý žiak potrebuje individuálny prístup, ktorý som ochotný každému poskytnúť 🙂. Neváhajte ma kontaktovať, prvá ukážková hodina je ZADARMO!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

18 € / 55 min