Katie Š.

Katie Š.

Odpovedá do 6 hodín, na 100% správ
100% 6 hod
Prijíma študentov

Katie Š.

Prijíma študentov

Konverzácie v angličtine / Španielčina od základov

Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Chceš sa vyjadrovať plynulejšie? Prekonať strach z rozprávania? Osviežiť slovnú zásobu? Pochopiť gramatiku a prirodzene ju používať v reči?
Napíš mi a dohodneme si lekcie podľa Tvojich potrieb a predstáv.

Lekcie angličtiny aj španielčiny sú 50-minútové a prispôsobím sa Tvojim požiadavkam - či potrebuješ začať od základov, dorozumieť sa pri cestovaní alebo sa rozhovoriť.

Konverzácie sú buď voľné alebo venované vopred dohodnutej téme. Začínajú rozcvičkou napr. brainstormingom k téme, pokračujú voľnou konverzáciou formou jednoduchších aj zložitejších otázok a podnetov na zamyslenie a Tvojich odpovedí. V rámci nej si budeme rozširovať slovnú zásobu o bežné výrazy aj slovné zvraty. Vyskúšame si modelové situácie a rozprávanie podporíme aj obrázkami k jednotlivým témam. Upozorním Ťa na chybičky v gramatike a vysvetlíme si, prečo je to tak, aby bol Tvoj prejav stále plynulejší a bezchybnejší.
Na hodiny sa nemusíš pripravovať a témy, o ktorých sa budeme rozprávať, si vopred vyberieš.

...

Vyštudovala som prekladateľstvo a tlmočníctvo a som absolventkou doplňujúceho pedagogického štúdia. Tri roky som pôsobila ako lektorka v jazykovej škole. Štvrtý rok sa venujem výučbe angličtiny a španielčiny na bilingválnom gymnáziu. Mám za sebou pobyty v Británii a Holandsku a skúsenosti so študentmi od 9 do 62 rokov.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Adrián J.

Adrián J.

Neoverená referencia

Super doučovateľka, vždy pozitívne naladená, kreatívna, vždy je o čom sa rozprávať, určite odporúčam.

Marek V.

Marek V.

Neoverená referencia

Katka je skvelá doučovateľka, ktorá je vždy na hodiny poctivo pripravená. Angličtina s ňou ma veľmi baví a odporúčam ju každému, kto sa rozhodne zlepšovať v tomto jazyku.