Dominika Š.

Dominika Š.

Odpovedá do 15 hodín, na 70% správ
70% 15 hod
Prijíma študentov

Dominika Š.

Prijíma študentov

Lekcie angličtiny, doučovanie študentov, aj slovenský jazyk + korektúra prác, textov

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahojte,
volám sa Dominika, hoci už neučím v školstve, "tabuľa" mi stále chýba a rada využijem čas na to, aby som niekoho posunula vpred. Nájdete u mna lekcie angličtiny, konverzácie, doučovanie pre študentov a žiakov (aj slovenský jazyk). Každý preferuje iný spôsob učenia, preto sa najskôr snažím odhadnúť, na akej úrovni sa študent nachádza a hodiny pripravujem v závislosti od jeho potrieb. Veľa ľudí pozná jazyk, ale bojí sa rozprávať - to dokážeme spolu zvládnuť!
Rovnako je to aj pri slovenčine, ktorá nie je zrovna obľúbená, no je to výzva, ako ju učiť tak, aby sme v nej našli niečo pekné :) Rada sa hrám s textom, takže ak potrebuješ skontrolovať bakalárku a diplomovku, si tiež na správnom mieste!

Vyštudované mám teda učiteľstvo AJL/SJL. Skúseností mam zo ZŠ, SŠ aj z kurzov pred dospelých v jazykovke. Pár mesiacov som učila angličtinu v Keni.

Časovo sa dokážem prispôsobiť - vyhovuje mi najmä učenie online, aj v ranných hodinách, ale viem si nájsť čas aj popoludní, prípadne navečer.
Budem sa tešiť, ak sa ozvete!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Michaela S.

Michaela S.

Neoverená referencia

Dobry vecer hladam niaku osobu ktora je ucitelka alebo ktora ma skusenosti hlavne s malymi detmi,Sme z Ruzomberka a pisem ohladom mojej dcery ktora je prvacka na Zakladnej skole,problem je ze je casto chora bola chora na zaciatku septembra a teraz koncom oktobra 6 dni chybala ale vsetko sme dobehly vsetky ulohy co mali aj v skole ma urobene vsetko a teraz dostala kiahne takze bude chybat dalsie 2 tyzdne je rozumna,sikovna aj ucitelka z gymnazia ju doucovala ale nevie jej vysvetlit ani ona ucivo slovencinu ale povedala ze je rozumna vedela pismena aj cisla ked jej povedala opytala sa jej ale prave chyba v skole ked sa ucia slabiky spajat pismena ,ona vie ake je to pismeno ale nevie to spojit neviem ako jej to vysvetlit uz asi 5 dni.Potrebujem niaku pomoc.Vseliako som jej to vysvetlovala ale uz neviem ako jej to vysvetlit.Tu je moj kontakt:0944337795 volajte kedykolvek budete mat cas budem cakat.Ozvite sa mi co najskor prosim