Lucia G.

Lucia G.

Odpovedá do 21 hodín, na 70% správ
70% 21 hod
Prijíma študentov

Lucia G.

Prijíma študentov

Nemecky jazyk online cez skype pre dospelych

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Dobrý den,

som lektorkou nemeckého jazyka pre dospelych a doucujem vsetky temy v ramci nemeckeho jazyka. Vacsinou ucim ludi zijuch a pracujucich v zahranici.

Doucujem denne, momentalne formou online, cez skype, webex, whats up alebo gmail video hovory. V pripade zaujmu vikendy, piatky u seba doma.

Mam statnu odbornu skusku na urovni C1. Obchodnu nemcinu, konverzacie, gramatiku a taktiez pripravujem na certifikaty a maturitu. Doucujem uz viac ako 13 rokov. Cena za 60 min. je 15 eur.

Ponukam taktiez ukazkovych 15 min. zdarma. Materialy vzdy posielam studentom dopredu, hodiny prisposobujem aktualnym poziadavkam, ucim aj z knih, podla poziadavky.

Mgr. Lucia G.

Referencie (20)

+ Pridať referenciu
Natalia P.

Natalia P.

Neoverená referencia

Lucka je veľmi milá a ochotná a trpezlivá lektorka. Hodiny prisôsobuje mojim potrebám a zásobuje ma dostatočným množstvom materiálov a cvičení. Na jej hodiny sa vždy veľmi teším a ako lektorku ju môžem vrelo doporučiť. Natália

Viktória M.

Viktória M.

Neoverená referencia

Pani lektorka Lucia mi pomáha s nemeckou komunikáciu a gramatikou v nemčine aby som si neskôr mohla spraviť certifikát. Hodiny mi veľmi pomáhajú, je maximálne profesionálna, hodiny sú energické a pomôže a vysvetlí mi všetko čo potrebujem. Rozhodne odporúčam :-)

Barbora G.

Barbora G.

Neoverená referencia

Pani Lucka je veľmi milá, pozitívna osôbka s príjemným vystupovaním. Hodiny nemčiny sú zaujímavé a rôznorodé. Počas hodiny sa venujeme rozprávaniu, ale aj gramatike, ktorú vie pani Lucia rýchlo a zrozumiteľne vysvetliť. Môžem odporučiť so 100% istotou.

Juraj D.

Juraj D.

Neoverená referencia

100%ná spokojnosť, profesionálny prístup a komunikácia. Veľmi milé vystupovanie. Odporúčam pre všetky vekové skupiny a jazykovej úrovne. 👍

Tatiana L.

Tatiana L.

Neoverená referencia

Slečna Slugeňová, je vynikajúca lektorka, so srdečným prístupom a pripravuje vynikajúce témy,čo sa tyče konverzácie aj gramatiky :)

Fotky a certifikáty