Andrea L.

Andrea L.

Odpovedá do 11 hodín, na 30% správ
30% 11 hod

Andrea L.

Kvalitne doučovanie matematiky a fyziky

  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Hľadáš super doučovanie z matematiky alebo fyziky? Rada Ti pomôžem. Vyštudovala som PhD. z experimentálnej fyziky a keďže fyzika a matematika sú pre mnohých problémové predmety rozhodla som sa venovať doučovaniu.
Predovšetkým sa zameriavam na prijímačky z fyziky na lekárske univerzity v Česku, mám veľmi dobrý prehľad v modelových otázkach a viacero študijných podkladov. Taktiež sa venuje príprave študentov na prijímacie skúšky z matematiky. Vysoko školskej matematike, fyzike a biofyzike.
Som priateľská, viem sa prispôsobiť a nájsť rôzne spôsoby aby učenie bolo efektívne ale aj zábavne..
V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať cez gmail: lachova.ada

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Elena L.

Elena L.

Neoverená referencia

Keďže som sa chcela dostať na medicínu do Brna, potrebovala som intenzívne doučovanie fyziky. Počas školského roka som mala viacerých doučovateľov, ale Aďka bola najlepšia. Témy, ktoré sme preberali, vedela logicky vysvetliť, nie ich iba naspamäť vysypať ako na hodinách stredoškolskej fyziky. Ako bonus som vnímala jej prehľad v modelových otázkach a upozorňovanie ma na rôzne chytáky v zadaniach. Je skvelou doučovateľkou aj preto, lebo som sa pred ňou vôbec nehanbila, ak som nevedela niečo zdanlivo elementárne. Pomohla mi s trojčlenkou aj s úpravami rovníc a nadobudla som tak pocit, že jej môžem povedať všetko, čo mi robí problém aj viackrát. Je veľmi priateľská a flexibiliná. Len vďaka nej som dosiahla z fyziky dobrý výsledok, bez ktorého by ma neprijali. Nádejným medikom, ktorí chcú študovať v Česku, túto skúsenosť za celkom výhodnú cenu plne odporúčam! :)

Sofi ..

Sofi ..

Neoverená referencia

S doučovaním som bola veľmi spokojná. Aďka mi vždy s každou témou dokázala pomôcť a vysvetliť :) Prístup bol skvelý, priateľský a vždy vyhovela časovo. Môžem len odporúčať :)

Mária K.

Mária K.

Neoverená referencia

S doučovaním som bola veľmi spokojná. Doučká boli zvládnuté na 1 s výborným prístupom, perfektne vysvetlené látky s ktorými som mala problém. Skúšky som vďaka Aďke zvládla všetky. Vrelo odporúčam ;-)

Laura G.

Laura G.

Neoverená referencia

Bola som veľmi spokojná s doučovanim. Aďka mala skvelý prístup a vždy mi časovo vyhovela. :-)

Dunajszky C.

Dunajszky C.

Neoverená referencia

Sme spokojný s doučovaním aj prístup,možem doporučiť.

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Andrea L.

Známky

Danka, Hanka a Janka majú spolu 203 poštových známok. Danka má dva krát viac ako Janka.Hanka má štvrtinu z Dankinho počtu.O koľko známok menej má Hanka ako Danka a Janka spolu?