Katarína P.

Katarína P.

Odpovedá do 24 hodín, na 89% správ
89% 24 hod
Prijíma študentov

Katarína P.

Prijíma študentov

Doučovanie španielčiny a taliančiny

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: poobede, večer
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: poobede, večer

Popis

Ahojte :) Som absolventkou bakalárskeho štúdia na FF MUNI (Masarykovej univerzite v Brne) v odbore Španielsky jazyk a literatúra a Taliansky jazyk a literatúra, obidva ukončené štátnou skúškou na úrovni C1. V štúdiu naďalej pokračujem, a to v magisterskom programe Učiteľstvo španielskeho jazyka a literatúry pre SŠ. Anglickému jazyku som sa venovala aj v minulosti, najintenzívnejšie na bilingválnom gymnáziu kde som získala úroveň C1.

Mám za sebou veľa ciest po zahraničí a niekoľko krátkodobých pobytov v Španielsku a Taliansku: 1 semester na Erasmus+ študijnom pobyte vo Valencii (Universidad de Valencia), 4-mesačnú Erasmus+ stáž v Universal Mobility S.L. v Málage a 3-týždňový intenzívny (90hod. advanced) jazykový kurz v Gargnane, Taliansku, sprostredkovanú univerzitou v Miláne.

Odmalička ma bavili cudzie jazyky, hlavne tie románske, a hlbšie objavovanie krajín, ich kultúry... Dlhodobo som sa venovala dobrovoľníckej činnosti a práci s mladými odkiaľ som načerpala veľa inšpirácie a skúseností aj v oblasti neformálneho vzdelávania :)

Hodiny vždy prispôsobujem a upravujem podľa individuálnych potrieb a záujmov študenta. Učenie ma naozaj veľmi baví a som rada keď ľuďom môžem pomôcť objaviť a rozvíjať lásku k jazykom, vidieť ich rásť a napredovať a aktívne sa dorozumievať kdekoľvek na svete :) Takisto už viac ako 2 roky aktívne vyučujem v dvoch jazykových školách, mám za sebou niekoľkomesačné praxe na českých SŠ a pracujem v multikultúrnej firme kde na dennej báze báze komunikujem s rodenými hovoriacimi.

Momentálne doučujem iba ONLINE formou.

Teším sa na teba!

Typy lekcií

Individuálka/60min.

19 € / 60 min
Dvojica/45min.

19 € / 45 min
Individuálka/45min.

15 € / 45 min
Dvojica/60min

25 € / 60 min