Samuel K.

Samuel K.

Odpovedá do 3 hodín, na 70% správ
70% 3 hod

Samuel K.

Doučovanie chémie, biológie a základov fyziky

Cena Od 10 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Ahoj, volám sa Samo, som mladý chalan, ktorého baví poznávanie prírodných vied, vo voľnom čase sa venujem športovému rybolovu.

Som študentom Všeobecného lekárstva modulu pregraduálneho programu s rozšírenou vedeckou prípravou (MUNI MED P-PooL) na Lekárskej fakulte Masarykovej Univerzity v Brne.

Mojou silnou stránkou je najmä Chémia, Molekulárna biológia a Biochémia.

Vysvetlím ti všetko, čo ti bolo v škole / počas tvojho štúdia nejasné, taktiež ti pomôžem s prijímačkami na vysokú školu, maturitu, písomky, ...

Mám "kopu" modelových otázok a testov, ktoré si počas štúdia budeme prechádzať a tak sa systematicky zoznamovať s krásami prírodných vied.

Moje úspechy:

Krajské kolo Biologickej olympiády - 1. Miesto
Krajské kolo Chemickej olympiády - 1. Miesto
Celoštátne kolo Biologickej olympiády - Úspešný riešiteľ
Celoštátne kolo Chemickej olympiády - Úspešný riešiteľ
CBEHx - Cancer Biology - Certifikát

Teším sa na Teba.

S. K.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Lívia S.

Lívia S.

Neoverená referencia

So Samuelom mám doučovania z chémie kvôli príjmačkám a som zatiaľ veľmi spokojná. Veľmi si cením jeho trpezlivosť a chápavý prístup. Bola som na tom s chémiou dosť zle ale cítim výrazne zlepšenie. Stihli sme toho už naozaj veľa za krátku dobu ajkeď teda chémia pre mňa nie je zrovna najjednoduchšia. Takže som naozaj vďačná a veľmi odporúčam.😊

E K.

E K.

Neoverená referencia

Chcem sa podeliť o moju veľmi pozitívnu skúsenosť s doučovaním chémie. Na hodinách sú aj tie najkomplikovanejšie veci vysvetlené veľmi jednoducho. Prístup bol veľmi trpezlivý a podporujúci. Vďaka doučovaniu som zlepšila svoje znalosti a schopnosti v chémii a bola som schopná zvládnuť aj tie najnáročnejšie témy. Moje výsledky sa výrazne zlepšili a cítim sa oveľa istejšie pri riešení chemických úloh. Celkovo som veľmi spokojná s mojou skúsenosťou s doučovaním chémie a odporúčam ju každému, kto potrebuje pomoc s týmto predmetom.

Sara K.

Sara K.

Neoverená referencia

Fakt najlepšie doucovanie čo som doteraz mala… všetkému zrazu rozumiem. Za malíčku chvíľku ma pripravil na veľký test čo ma čakal z genetiky. Veľmi odporúčam !Veľmi si da záležať na svojich hodinách! S.K.

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (26)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Samuel K.

Enzýmy

Dobrý deň, mám otazku ohľadom enzýmov. Neviem si rady s typmi naviazania inhibítorov keďže v učebniciach je akoby irreverzibilna a nekompetitivna občas zamieňaná. Tá nekompetitivna je že sa naviaže na reaktívne skupiny aktívacneho miesta a tým sa znemožní naviazane a irreverzibilná že sa naviaže…

Samuel K.

Populačná genetika

Prosím pomôžte mi, neviem sa dostať ku správnemu výsledku. Recesívna alela podmieňujúca kvalitatívny znak sa v poulácii vyskytuje s frekvenciou 10%. Frekvencia dominantných homozygotov pre tento znak je ? Správna odpoveď by mala byť 81 % alebo 0,81.

Samuel K.

Rotačný valec hmotnosť

Vypočítajte hmotnosť skleneného podstavca v tvare rotačného valca ak jeho výška a priemer podstavy sú rovnaké a merajú 12cm. Hustota skla je 2 600kg/m^3

Samuel K.

Telesá - hliníkový drôt, dĺžka

Hliníkový drôt s priemerom 3mm má celkovú hmotnosť 1,909 kg a hustotu 2 700 kg/m^3. Aký dlhý je zväzok drôtu?

Samuel K.

Valcová cisterna vnútorný priemer?

Valcová cisterna 8m, obsahuje 400 hl benzínu, aký je jej vnútorný priemer?