Tereza Ž.

Tereza Ž.

Odpovedá do 48 hodín, na 40% správ
40% 48 hod+

Tereza Ž.

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Som absolventka magisterského stupňa v odbore učiteľstvo v kombinácii slovenský a nemecký jazyk, učiteľstvo. Počas môjho štúdia som doučovala dva roky prostredníctvom tohto portálu a myslím, že moji žiaci sa počas doučovaní naozaj zlepšili. Teším sa z každého malého úspechu mojich žiakov. Momentálne som plne k dispozícii. :)

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Erika A.

Erika A.

Neoverená referencia

Doučovanie s Terez môžem každému len odporučiť. Je veľmi milá, vždy pripravená na hodinu, snaží sa skúšať a obmieňať priebeh hodín ( či už prekladanie rôznych textov, konverzácie, nové slovíčka ) aby sme našli ten správny spôsob výučby nemčiny. Vždy sme sa dohodli, kedy/kde bude doučovanie, aby to vyhovovalo obidvom stranám. Je veľmi zhovievavá, zameriava sa presne na to, čo treba doučiť a preskúšať. Hodiny boli veľmi zaujímavé s priateľskou atmosférou :) Ďakujem za všetko :)

Majka

Majka

Neoverená referencia

Terez je veľmi dobrá lektorka, spolupracujeme na diaľku formou prekladov. Pripravuje ma na štátnu jazykovú skúšku z nemeckého jazyka. Je veľmi precízna, rešpektuje moje požiadavky ako aj požiadavky jazykovej školy, v ktorej si štátnu skúšku budem robiť. Na opravách prekladov si dáva veľmi záležať a každú chybu vyznačí a vysvetlí. Vrele ju odporúčam, pretože je to lektorka so skúsenosťami, je flexibilná a veľmi ohľaduplná. Ja som s ňou nad mieru spokojná:) Ďakujem Terez za všetko a verím, že to spolu zvládneme až do mojich úspešne zvládnutých štátnic.

Ivana M.

Ivana M.

Neoverená referencia

Ahojte. Terka nás chodí doučovať (mňa a syna) už niekoľko mesiacov. Stretávame sa už od septembra. Na hodinu je vždy pripravená. Učivo a úlohy vždy prispôsobuje naším potrebám a schopnostiam. Hodinu začína opakovaním, alebo písomkou čo so synom veľmi kvitujeme. Niekedy to nemá s nami ľahké, lebo sa nám sem- tam nechce učiť. Ako učiteľka je empatická, trpezlivá, je super. Vie sa prispôsobiť a dohodnúť aj termínom. Čo nám so synom veľmi vyhovuje. Ďakujeme za všetko. Luky a Ivana

Viera O.

Viera O.

Neoverená referencia

Takže chodím k Tereze na doučovanie už nejaký ten týždeň a je úplne super. Je vždy pripravená a ochotná zodpovedať aj nie vždy jednoduché otázky :). Zameriava sa vždy na to čo potrebujem a čo chcem. Som úplný začiatočník takže to nie je so mnou vždy jednoduché ale je trpezlivá. Jej prístup je úplne super ako učiteľa ale takisto je tiež ľudská. Dá sa s ňou dohodnúť čo je dosť podstatné kedže pracujem od 9:30 do 18:30....nie je problém mávame doučovanie aj skoro ráno aj večer. Takže za mňa plný počet :) :)

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky