Marielba M.

Marielba M.

Odpovedá do 5 hodín, na 100% správ
100% 5 hod
Prijíma študentov

Marielba M.

Prijíma študentov

Španielsky jazic con Marielba Ph.D.👩‍🎓📚💡🎬🎶Moje lekce jsou zábavné a zábavné a zahrnují veškerý použitý materiál, knihy a interaktivní materiál.

  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis


Hello!
My name is Marielba, I live in the city of Ostrava, in the Czech Republic.
I am a Venezuelan native speaker. I am an Engineer, I have a master's degree in Environment and a Ph.D. in Education.👩‍🎓

I have been teaching Spanish in the Czech Republic (presential) and in Bratislava (Online) for 4 years in Schools, language institutes, companies, and at a distance, both to children, adolescents, and adults. I have a B2 level in English.

I have done courses, webinars, and workshops in Europe on gamification in the classroom🎨⚽🎯. I currently handle more than 30 innovative applications and tools.
I love 💖 teaching. I teach with passion. I like to personalize my Classes according to your pace, interests, personality, and level of Spanish. To do this, I follow the European Evaluation criteria.

I like in my classes to use:

Oral communication 👨👩(i.e. conversation), visual interpretation👀(converse using pictures), vocabulary and grammar 📚💡(using some books and interactive exercises), writing ✍🏻 (essays and letters) 💌 and, listening comprehension 🎬🎶 (videos, songs, shorts, movies, and Podcasts).

I invite you to schedule a class with me and you will see that ...

You can learn Spanish very fast.⏳
What are you waiting for? ⏰
Sign up for the agenda now! 📗
Spanish at your fingertips, professional, entertaining, and fun.

Spanish with Marielba

Ahoj!
Jmenuji se Marielba, žiji ve městě Ostrava, v České republice.
Jsem venezuelský rodilý mluvčí. Jsem inženýr, mám magisterský titul v oboru Životní prostředí a Ph.D. ve vzdělávání.👩‍🎓

Již 4 roky vyučuji španělštinu v České republice (prezenční) a v Bratislavě (online) ve školách, jazykových ústavech, firmách i na dálku, a to jak pro děti, mládež, tak dospělé. Angličtinu mám na úrovni B2.

Absolvoval jsem kurzy, webináře a workshopy v Evropě o gamifikaci ve třídě🎨⚽🎯. V současné době zpracovávám více než 30 inovativních aplikací a nástrojů.
Miluji 💖 učení. Učím s vášní. Rád přizpůsobuji své lekce podle vašeho tempa, zájmů, osobnosti a úrovně španělštiny. K tomu se řídím evropskými hodnotícími kritérii.

Rád ve svých třídách používám:

Ústní komunikace 👨👩 (tj. konverzace), vizuální interpretace👀 (konverzace pomocí obrázků), slovní zásoba a gramatika 📚💡 (pomocí některých knih a interaktivních cvičení), psaní ✍🏻 (eseje a dopisy) 💌 a poslech s porozuměním 🎬🎶 (videa, písně, krátké filmy, filmy a podcasty).

Zvu vás, abyste si se mnou naplánovali hodinu a uvidíte, že...

Španělsky se můžete naučit velmi rychle.⏳
Na co čekáš? ⏰
Přihlaste se k rozpisu hned teď! 📗
Španělština na dosah ruky, profesionální, zábavná a zábavná.

Španělština s Marielbou

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Andrea Ž.

Andrea Ž.

Neoverená referencia

Marielba je perfektná učiteľka, ktorá dokáže všetko vysvetliť na praktických príkladoch zo života. Naše hodiny prebiehajú výlučne v španielčine a vždy sú iné a veľmi zaujímavé. Každá hodina je dôsledne pripravená a zameraná na to, čo chcem robiť ja. Cvičenia sú zábavné a ľahko zapamätateľné. Som rada, že som si vybrala práve ju a odporúčam to urobiť každému, kto nechce mať nudné hodiny plné gramatiky a chce hovoriť s native profesorom. Ešte raz odporúčam :)

Radomír Z.

Radomír Z.

Neoverená referencia

S Marielbou mam uz viac ako ročnú skúsenosť. Je to profesionálka s ktorou je každá hodina španielčiny iná. Hodiny vedie zábavnou formou a vzdy do nich zapája rôzne aktivity. Keď som začínal bal som sa keďže okrem slovenčiny iny jazyk som neovladal a Marielba je rodená Venezuelčanka ktorá ale hodiny vedie v európskej španielcine a aj ked na zaciatku to bolo pre mňa ťažšie kvôli jazykovej bariere potom to išlo a neľutujem toho. V súčasnosti sa dohovorim v pohode v bežných situáciách vďaka Marielbe. Dakujem ti

Fotky a certifikáty