Silvia N.

Silvia N.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov

Silvia N.

Prijíma študentov

Taliančina polopate, logicky a na strapato on line

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

CEZ SKYPE aj "NASTRAPATO". NAUČÍM AJ MEDVEĎA, AJ TUPÉHO AKO POLENO, aj cez on line :D. Dokážem naučiť aj skutočne veľmi slabých žiakov, ktorí si neveria, či už dospelých záujemcov, alebo študentov strednej školy. Ponúkam profesionálnu taliančinu, čerpám z talianskeho systému vyučovania talianskeho jazyka, ktorý je jasnejší, lahšie a jednoduchšie postupujúci a vysvetľujúci. Používam materiály z talianskych učebníc, ktoré su priehľadné, jasné a systémovo vytvorené a taktiež z talianskych webových stránok, alebo si ich vytváram sama prispôsobením znalostiam učiva daného študenta. Skutočne naučím aj medveďa, ale so skutočným záujmom sa seriózne chcieť poctivo naučiť taliančinu. Poctivo a s celou dušou vysvetľujem, aj s používaním talianskej gestikulácie a talianskym naturelom. Ak by ste nemali seriózny záujem o živú taliančinu, tak veľmi ťažko by sme spolu vychádzali. Taliančinu milujem a učím ju s celou dušou a s talianskym temperamentom a energiou. Naučím alebo doučím úplné základy taliančiny, na ktorých potom môžete už aj vy sami ako samoukovia stavať. :D ;) Snažím sa, aby ste sa čo najviac naučili na lekciách.

Volám sa Silvia, žijem v Taliansku. Od 1997 som s taliančinou začala koketovať a žiť v Taliansku na určitých zaujímavých miestach, kde mojou prioritou bolo naučiť sa spisovne a gramaticky správne taliančinu na školách známych na celom svete ako sú SOCIETA' DANTE ALIGHIERI Comitato a Roma a INLINGUA a Trieste; poznať taliansky národ, ich kultúru, cestovať, spoznávať záhady, charakter a vseličo ešte stále nepoznané.

Ponúkam klasickú, profesionálnu a kvalitnú ako aj štandardnú výučbu taliančiny, tzv ''od piky a polopate'' a logicky. Rada zacinam s uuuuuuuuplnymi zaciatocnikmi, čo skutocne nevedia ani ''mäkké F'' pretože ja si ich od začiatku môžem profesionálne vytvárať a dať im skutočné kvalitné základy taliančiny, ktoré sú potrebné na pokročilejší rast vo výučbe, pretože taliančina závisí celá od základov taliančiny, na ktorých postupne a pomaličky staviame. Ak nemáte dobrý, jasný a konkrétny základ, tak tažko by ste vedeli postupovať s taliančinou ďalej. Taliansky jazyk je gramaticky navzajom velmi prepojený. Ak nemate dobrý zaklad, tak velmi tazko by ste sa posunuli dalej, iba vas to zbytočne odradi.

Sustredujem sa na gramatiku, pretoze bez kvalitnej gramatiky sa neda spravne a cisto konverzovat. Snazim sa logicky vysvetlit kazdy novy krok. S vysvetlovanim gramatiky idem do hlbky. A potom s pochopenou gramatikou a slovickami ju mozete zacat pouzivat v jednoduchych a beznych rozhovoroch a situaciach. Naucim vas nebat sa komunikovať, a komunikovať bez stresu, a vlastne vas budem ''nutit'' vela rozpravat, ale v štýle, že to čo hovoríte, aj tomu rozumiete.

Moj pristup ku kazdemu studentovi je individualny, a ak danej latke dobre neporozumel, pretoze bol napriklad myslienkami trosku mimo, alebo sa mu to zda az prilis zlozite, alebo má potrebu to aj dvakrat aj trikrat vysvetlit, tak mu to dovysvetlujem, a stale opakujem, a ak by aj stale mal problemy, tak si vzdy najdem sposob ako ho ''prinutit'' to nakoniec pochopit. Tym, ze aj ja sama som zacinala s taliancinou, a dokonca v Taliansku, tak velmi dobre viem, ako je potrebne pristupovat k danej latke. Pomaly dalej zajdes, je v mojom vyucovani dolezite prislovie. Viem kde som problemy mala ja, moji spoluziaci z celeho sveta, a ako sme k taliancine pristupovali postupne aj my cudzinci.

Samozrejme doucim alebo naucim aj pokrocilych studentov, ktori maju nejake medzery v danom ucive. Napriklad, ''il congiuntivo'' je moja silna stranka, a tam vas tiez naucim mu porozumiet, alebo aj sa do neho zamilovat, ako ho milujem ja sama. ;) ; ako aj ''il periodo ipotetico'' vam rada vysvetlim. Taktiež veľkým problémom v taliančine je časová súslednosť, a tú vám tiež po lopate a jasne viem vysvetliť. S radosťou a nadšením vám vysvetlím zložený condizionale, ktorý sa nepoužíva iba v minulom čase. Velkou vedou su aj predlozky, ktore su tiez jednym z najvacsich problemov talianskej gramatiky, ale naucim vas ich ako k nim spravne pristupovat, ako aj rozdiel v pouzivani v minulych casoch, ako je il passato prossimo, l'imperfetto a il trapassato prossimo. Viem vam vysvetlit dopodrobna, ktory cas prave je vhodny pouzit. Ja som si k nim uz cestu nasla a naucim vas ich pochopit a nebat sa ich. Tá ''strašidelná'' tabulka, ktorú vidíte v každej učebnici taliančiny? Tu vás naučím pochopit bez problémov. Aj cez on line.

Pomozem napisat aj zalubene listy, alebo nejake temy. Nenapisem, ale pomozem vam ich napisat. Budeme ich pisat spolu.

Mam zivnostnicku prax ako lektorka talianciny, a ucila som aj skupinky ludi na znamejsich aj menej znamejsich sukromnych jazykovych skolach, vo firmach a individualne.

Studenti ucebnice nepotrebuju (takze usetria), pretoze si ich vytvaraju sami, aj s mojimi materialmi, ktore im ich sama vytvaram, pripravujem a ponukam. ''Nútim'' študentov veľa komunikovať, opakovať a nebáť sa komunikovať. Z kazdeho talianskeho spojenia, z kazdej vety sa snazim ziakom poukazat, na co si maju davat pozor, co si z toho vziat na dalsi postup v uceni, popripade sa o to opriet a vediet si uz sam vytvarat vety. A keď po lekcii počujem od žiaka slovíčko "SUPER" tak viem, ze je to super aj pre mna.

Vyucba cez on line nie je vhodna pre kazdeho, ale ak o ňu student ma skutocne zaujem, tak sa da aj kvalitne cez on line naucit. Záleží aj na povahe studenta ako aj na kvalite lektora. Taliančina je jasný jazyk, ako na výslovnosť tak aj v písomnej forme, to znamená, že taliančina sa dá v pohode naučiť aj cez on line. Cez on line sa mozeme vidiet, ale nemusime. Zalezi na vas ci preferujete uplné sukromie v pyzame a neucesani a strapato, alebo tvarou v tvar. Zalezi len na vas. Ja sa prisposobim. ;)

Som casovo flexibilna, co sa tyka lekcii. Prijimam aj možnosť nečakaného zrušenia lekcie. Samozrejme oznámeného, aj keď tesne pred lekciou. Vždy sa môže niečo nečakaného prihodiť. To sa môže, ale stať aj mne. Pri zruseni lekcie sa lekcia iba presuva nabuduce bez ziadnych nahradnych financii.


Môj spôsob výučby je temperamentný / takže na mojich lekciách taliančiny určite nezaspíte... snáď... :o) / a jasný, a už na prvej lekcii sa budete vedieť predstaviť, na tretej lekcii uz sami rozpravat, samozrejme jednoducho, a mat dobry pocit z lekcie, že taliančina je snáď najjednoduchší jazyk na svete...
VEĽKÝ OMYL !!! NIE JE !!! JE MI TO SKUTOČNE ĽÚTO...
...ale ja Vás ho dokážem naučiť... mam svoj system a skusenosti a mozno aj ten spravny bič. ;o) Ponukam profesionalitu a diskretnost.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Erika M.

Erika M.

Neoverená referencia

Vystriedala som viac učiteľov, kým som šťastnou náhodou natrafila na Silviu. Je rodená učiteľka, miluje taliančinu a to z nej priam vyžaruje. Je energická, vtipná, má svoj štýl učenia, ktorá mi veľmi vyhovuje. A čo veľmi oceňujem, je trpezlivá, vysvetľuje dovtedy, kým to nepochopím aj ja...:-))) a to niekedy veru aj trvá...:-)) Teším sa na každú našu hodinu a naučila ma milovať aj gramatiku, ktorá teda vôbec nie je jednoduchá. Klobúk dole pred ňou...:-)) takže ak rozmýšľate, neváhajte.... naučí fakt každého, o tom vôbec nepochybujem.

Silvia H.

Silvia H.

Neoverená referencia

Silvia je najlepsia lektorka s akou som sa pocas mojho "trapenia" :) s taliancinou stretla. Vela ludi ovlada taliansky jazyk, ale je ich malo, ktori maju pedagogicky talent a vedia ucit a naucit. Silvia patri k tej druhej skupine. Ucime sa spolu rok, forma skype mi vyhovuje. Tesim sa na kazdu hodinu. Kniha mi nechyba, pretoze ma vyborne vypracovane poznamky. Konecne som pochopila gramatiku, v ktorej som nemala jasno. Pokial sa rozhodujete, nevahajte a oslovte ju :)

Anna B.

Anna B.

Neoverená referencia

Zatiaľ som veľmi spokojná so spôsobom výučby talianskeho jazyka.

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (3)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Silvia N.

Pouzitie slovesa

Mozem pouzit vyraz VOGLIO aj v zmysle ŽELÁM? Dakujem

Silvia N.

Taliančina

Je to korektna veta:Ti stai godendo il sole, viaggiatore? Voglio una bella giornata