Jaroslav D.

Jaroslav D.

Odpovedá do 1 hodiny, na 90% správ
90% 1 hod
Prijíma študentov

Jaroslav D.

Prijíma študentov

Online nemčina, španielčina, francúzština, európska portugalčina

  • Doučuje aj online
  • Od  12 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Cena Od 12 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahoj!
Volám sa Jaroslav a cudzie jazyky sú mojou obrovskou vášňou. Ich výučbe sa venujem už vyše desať rokov a táto činnosť ma veľmi baví.
Prvý jazyk, ktorý som sa ako dieťa začal učiť, bola nemčina, neskôr sa pridala španielčina, ktorú som aj vyštudoval - na bakalárskom stupni štúdia v kombinácii s portugalčinou a na magisterskom zasa s francúzštinou.
Štúdiu a zlepšovaniu jazykov sa venujem denne a bavia ma aj taliančina, katalánčina či severské a ázijské jazyky ako švédčina a kórejčina.

Som držiteľom certifikátu Deutsches Sprachdiplom - Stufe II (C1) a mám mnoho skúseností s tvorbou učebných materiálov. Na hodinách často používam svoje vlastné učebnice zamerané na konverzáciu, pričom sa, samozrejme, dôraz kladie aj na gramatiku. Osobne si myslím, že najlepšia je kombinácia oboch.

Rád ti pomôžem, či už si úplný začiatočník alebo pokročilý.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

12 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Ľubka J.

Ľubka J.

Neoverená referencia

Jaroslav ma doučuje NJ. Som veľmi spokojná. Dní aj čas si vieme dohodnúť podľa toho, ako potrebujem. Hodiny mi prispôsobuje podľa toho čo potrebujem. Niekedy sa iba rozprávame po nemecky, niekedy pracujeme s knihou, pomohol mi aj s prípravou pohovoru v nemeckom jazyku. Gramatiku vysvetľuje zrozumiteľne.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem. :)

Lenka R.

Lenka R.

Neoverená referencia

S Jaroslavom som absolvovala lekcie portugalského jazyka, ktoré mi veľmi pomohli zopakovať si po rokoch základy jazyka pred dovolenkou. Ako lektor je časovo flexibilný, všetko zrozumiteľne vysvetlil a bola som s hodinami veľmi spokojná a určite ho odporúčam.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem. :)