Lukáš K.

Lukáš K.

Odpovedá do 45 hodín, na 80% správ
80% 45 hod
Prijíma študentov

Lukáš K.

Prijíma študentov

Bezstresové online konverzácie v Anglickom jazyku so Slovákom žijúcim v zahraničí

  • 5/5 (hodnotilo 12 študentov)
  • 162 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  8 €/hod
  • Preferované časy: večer, víkend
Cena Od 8 €/hod
Preferované časy: večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Ahojte,

volám sa Lukáš a posledných 12 rokov žijem a pracujem v Belgicku, kde som zostal po Erazme. Na začiatku to bolo jazykové utrpenie - najmä keď sa na prednáške živo diskutovalo a vy ste aj chceli niečo povedať ale obava, že to bude hlúposť alebo to nezvládnete jazykovo boli jednoducho silnejšie.

Podobný psychický blok môžete zažiť pri konverzácii na dovolenke, či v práci kde potrebujete komunikovať v Angličtine. Dokonca sú ľudia čo sa necítia na jazykovku pretože sa jednoducho hanbia. Dôvodov môže byť veľa a aj keď vás slovenské školstvo naučí gramatiku, prax už trochu zaostáva. Nie každý kto sa chce učiť jazyk musí alebo má príležitosť žiť v zahraničí. A aj keď je to najrýchlejšia cesta k ovládaniu reči, ja chcem na základe svojej životnej skúsenosti pomôcť ľuďom prekonať mentálny blok a stres z komunikácie nech ste kdekoľvek.

**************** PRE KOHO SÚ KONVERZÁCIE URČENÉ?*************
Pre kohokoľvek, kto chce konverzovať :) Či ide o žiakov na základnej škole, ktorí potrebujú praktickú pomoc s jazykom, alebo ide o pracujúcich ktorí potrebujú pomoc s angličtinou, či ste dokonca na dôchodku a chcete sa venovať anglickému jazyku, spolu môžme konverzovať o čomkoľvek.

Z praxe viem, že dôležitý moment nastane, keď je vám úplne jedno či ste v konverzácii spravili chybu alebo nie, hlavné je, že ste hovorili :) už aj tak máme dosť stresu z mnohých vecí a jazyk by nemal patriť do zoznamu. To je hlavný dôvod, prečo som na Doučma.sk a taktiež, momentálne mám veľa voľného času, ktorý viem venovať Vám všetkým.

************************* NIEČO VIAC O MNE *******************************
Aby som nezabudol, študoval som hudbu, filozofiu a neskôr aj športový manažment. Pracujem vo financiách a po rokoch v zahraničí už snívam v Angličtine (aspoň sny ktoré si pamätám). Aj keď mám pedagogické minimum, môj prístup je praktický a chcem pomôcť na základe každodennej skúsenosti, nie diplomu zo školy. Som odchovaný na Americkej angličtine ale spolu to zvládneme to aj s Britskou :) Nemám rád titulky a obávam sa, že až príliš často citujem zo seriálov a filmov. Osobne, nikdy som nemal ambíciu učiť a to sa nemení, ale chcem pomôcť prekonať blok z jazyka každému, kto o to stojí. Ja som túto možnosť získal až v zahraničí a aj keď teraz nemôžem byť osobne na Slovensku, rád túto službu vrátim aspoň online. Ak Vás môj príbeh oslovil, našli ste sa v ňom a máte chuť konverzovať v Angličtine bez stresu a o čomkoľvek, ozvite sa.


**************** ONLINE KONVERZÁCIE V ANGLICKOM JAZYKU***********

Ponúkam výhradne ONLINE konverzácie ktoré majú slúžiť ako doplnok k vašim individuálnym kurzom z anglického jazyka. Konverzácie sú zamerané na praktické využitie jazyka a mali by byť súčasťou každého levelu. Ja sa zameriavam najmä na úrovne A1-B2 ale ak niekto potrebuje prax pri svojej C úrovni, neváhajte a píšte. Stretnutia nastavíme tak, aby vyhovovali Vám ale najmä aby boli bez stresu a priniesli želaný efekt. Ak to bude potrebné, môžeme sa povenovať gramatike a cvičeniam ale hlavné zameranie je na konverzácie kde si o daných pravidlách povieme z praktického hľadiska. Nasmerujem Vás, čo v praktickom používaní funguje a čo nie, čo je potrebné a čo nie. Ponúkam aj jednorázovú pomoc, pre úlohy, prípravu materiálov do práce či príprave na zahraničnú pracovnú cestu, prezentácie a pod. Aj keď nie som prekladateľ, pokiaľ budem vedieť rád pomôžem aj s prekladom.

*********************** CENNÍK **********************

Konverzácia (30 min): EUR 8.00
Konverzácia (45 min): EUR 10.00
Konverzácia (60 min): EUR 12.00

********************** MIESTO A ČAS *****************************

Konverzácie sú výhradne ONLINE formou (Zoom/Skype/Doučma Online Miestnosť)

Čas podľa dohody a týždenne aktualizovaného harmonogramu. Nakoľko nevyužívam kalendár a online rezervácie na Doučma, v prípade záujmu mi prosím napíšte správu a na vyžiadanie zašlem shared dokument s harmonogramom, kde stačí vpísať meno+dlžku lekcie... napr. Lukáš(45)... a ja následne naplánujem lekciu.

***************************************************************************************

And remember, fake it until you make it!

I hope to see you soon!
Lukáš

Typy lekcií

Štandardná lekcia

8 € / 55 min

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Jaro N.

Jaro N.

3 odučené lekcie

Aboslútna spokojnosť s Lukášom, všetky hodiny konverzácie ktoré sme mali ušli ako voda a boli veľmi priateľské. Ak som niečomu nerozumel tak mi to vysvetlil a aj čas sme si vždy efektívne vedeli dohodnúť. Ak si chcete zlepšiť angličtinu a konverzácie ako ja tak Lukáša určite odporúčam, zlepšila sa mi komunikácia, aj nemám taký stres komunikovať s niekým po anglicky ako som mal a mám za sebou úspešné zvládnute pracovné pohovory v angličtine vďaka Lukášovi.

Fotky a certifikáty