Monika R.

Monika R.

Odpovedá do 3 hodín, na 33% správ
33% 3 hod

Monika R.

Jednoduché a rýchle doučovanie

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Zodpovedané otázky

Popis

V prípade záujmu ma kontaktujte na mail: repacova.m@gmail..com vzhľadom na to, že tu moc nie som. Ďakujem za pochopenie. 😊

Hľadáš rýchle a efektívne doučovanie informatiky, slovenského jazyka a literatúry alebo účtovníctva? Uprednostňuješ jednoduché vysvetlenie, pomocou ktorého rýchlejšie pochopíš danú problematiku, pred zložitým výkladom pani učiteľky v škole?
Tak potom vitaj na mojom profile! ☺️

Na základnej škole som vždy milovala hodiny informatiky, pretože mi prišli jednoduché na pochopenie. Počas strednej a vysokej školy som si toto nadšenie iba utvrdila, je to naozaj jednoduché! Bez informatiky a základných úprav textov alebo tabuliek či prezentácii sa v dnešnom svete proste nezaobídeš.
Slovenskému jazyku som na chuť prišla až počas strednej školy. Literatúru som v tom období začala neskutočne obľubovať a čítanie kníh je pre mňa momentálne aj moje hobby. Zlepšuje to totiž slovnú zásobu, gramatiku a tvorbu viet, ktoré určite využiješ pri písaní rôznych slohových prácach.
Účtovníctvo tak isto ako informatika nie je žiadna veda! Pri jednoduchom vysvetlení človek rýchlo pochopí prečo je jeden účet na strane má dať a druhý na strane dal. 😉

Ak máš problém s jedným z týchto predmetov, určite ti veľmi rada pomôžem. Jednoducho a stručne, “bez omáčok”, ti vysvetlím učivo.

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Monika R.

Účtovníctvo príklady

Ahojte vedel by mi niekto pomôcť s týmito úlohami potrebujem to odovzdať s neviem vôbec o čo ide som v tom stratena