Chiara R. Overená identita

Chiara R.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Overená identita
Prijíma študentov

Chiara R.

Prijíma študentov

Doučovanie nemčiny online + Jazykový mentoring + Medicínska nemčina

  • 1 odučená lekcia
  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Aaaahojte! ❤️

👉Moje meno je Chiara a v roku 2022 som úspešnou maturitnou skúškou dokončila štúdium na Nemeckom bilingválnom gymnáziu Dominika Tatarku v Poprade.
Okrem nemeckej maturitnej skúšky (z nemeckého jazyka a literatúry, nemeckého dejepisu, nemeckej geografie a nemeckej matematiky) disponujem aj štátnou odbornou jazykovou skúškou z NJ na úrovni C1. V školskom roku 2019/2020 som strávila rok na výmennom pobyte v Berlíne, kde som 10mesiacov navštevovala gymnázium.

Som si vedomá, že mnohým sa môže nemčina zdať náročná či dokonca škaredá. Dovoľte mi presvedčiť vás o opaku. 😊

👉Od júna 2022 aktívne doučujem a mám za sebou vyše 300 odučených hodín. Mám skúsenosti s rôznymi vekovými skupinami a ku každému študentovi pristupujem individuálne. Využívam moderné a efektívne metódy a spôsoby výučby. Študentom počas hodín premietam vopred pripravené materiály a po každej hodine im ich zasielam na mail (vrátane poznámok).

👉Viem sa vcítiť do kože študenta, nakoľko ním sama stále som. Aktuálne študujem na Lekárskej fakulte UPJŠ v Košiciach a z časového dôvodu doučujem iba online.

🇩🇪Mám skúsenosti a rada Vám pomôžem s nemeckou konverzáciou, gramatikou, prípravou na písomky, prípravou na maturitu či certifikát. Doučujem aj ľudí, ktorí pracujú alebo chcú pracovať v nemecky hovoriacich krajinách.

🇩🇪 Cena za online doučovanie je 20€/60min alebo 15€/30 min. Táto suma plne zodpovedá mojím kvalitám, vedomostiam a skúsenostiam s doučovaním. 🇩🇪

❗Novinka: JAZYKOVÝ MENTORING❗
Pre tých, ktorí preferujú samostatnosť a flexibilitu no zároveň sa chcú učiť čo najefektívnejšie a vidieť intenzívny progres ponúkam JAZYKOVÝ MENTORING. 🇩🇪
Čo môžeš očakávať?
👉Úvodné stretko, ktoré máš zdarma. Prejdeme si na ňom tvoje očakávania a dohodneme systém.
👉 Každú nedeľu dostaneš vo forme PDF vysvetlenú gramatiku a k nej a balík cvičení a úloh na nasledujúci týždeň.
👉 Absolútnu flexibilitu. Je len na tebe ako si úlohy časovo rozložíš.
👉Raz do týždňa sa stretneme online. Predstavíme si úlohy na nasledujúci týždeň a dáme si feedback k predchádzajúcému týždňu.
👉 Každú úlohu ti opravím, okomentujem a riešenie zašlem na mail.
👉Ak by si niečomu nerozumel, kedykoľvek ma môžeš kontaktovať. Budem ti k dispozícii 24/7.

🇩🇪Cena jazykového mentoringu je 50€/mesiac.

❗Novinka: Nemčina pre medikov/ FACHSPRACHE IN MEDIZIN ❗
12 týždňový komplexný kurz (terminológia, výrazové prostriedky, konverzácia, odborné texty, komunikácia s dospelým pacientom, komunikácia s detským pacientom, anatómia a iné). Pre viac informácií ma kontaktujte v správe. 🧠🦠🩸

Teším sa na každého, kto má o nemčinu záujem❤️
chia.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

Hodiny sú prispôsobené na mieru každému študentovi. Práca s modernými materiálmi, bez potreby kupovania kníh. V cene sú aj poznámky a všetky materiály z lekcie.

20 € / 60 min
Konverzácia

Konverzácia prispôsobená cieľom a schopnostiam študenta.

15 € / 30 min

Referencie (7)

+ Pridať referenciu
Veronika B.

Veronika B.

Neoverená referencia

Chiara je veľmi milá a trpezlivá. Vždy keď niečomu nerozumiem tak mi to s chladnou hlavou a úsmevom vysvetlí tak, aby som si to zapamätala. Hodiny s ňou sú vždy ušité na mieru = materiály pripravuje na každú hodinu dopredu. Je veľmi ochotná a na hodinách je kamarátska atmosféra. Som veľmi rada, že som si vybrala zrovna ju. (Pripravuje ma na maturitu z nemčiny na C1)

Soňa S.

Soňa S.

Neoverená referencia

Chiara je mojou učiteľkou už viac ako pol roka a musím povedať, že sa na mňa usmialo štasite, keď som spomedzi všetkých učiteľov na tejto platforme napísala práve jej. Je veľmi charizmatická, milá, zodpovedná a systematická. Jej profesionálny prístup vás vie nabudiť nielen na hodinách, ale aj mimo nich, pretože vo vás prebúdza chuť do učenia. Vie presne zhodnotiť, čo ešte potrebujete precvičiť, pýta sa otázky, ktoré vás posúvajú vpred a vždy vie, čo nepovedať, aby vám dala šancu premýšľať. Nemecký jazyk ovláda bravúrne, jej vysvetlenie gramatiky dáva zmysel a ak by ste náhodou niečo nepochopili hneď, nevzdáva sa a skúša iné metódy výkladu, aby ste danému učivu porozumeli a dostalo sa vám pod kožu. Hodiny s ňou sú mi vždy ušité na mieru a neustále mám pocit, že napredujem. Úspešte ma pripravila na certifikát B1, onedlho ma čaká B2, na ktorý ma takisto pripravuje. Keby som ju mala porovnať so všetkými učiteľmi a profesormi, ktorí ma kedy učili, zaradila by som ju na prvé miesta v mojom subjektívnom rebríčku naj učiteľov v mojom živote.

Dominika K.

Dominika K.

Neoverená referencia

Chiara je skvelá sympatická profesorka, s ktorou je naozaj radosť učiť sa, je veľmi zodpovedná, hodiny su stále o niečom inom, nie je to len o gramatike ale aj o komunikácii a používaní jazyka v reálnom živote. Určite odporúčam, ak hľadáte niekoho s kým sa budete cítiť príjemne a zároveň sa toho veľa naučíte.

Adam K.

Adam K.

Neoverená referencia

Hodiny s Chiarou su usite na mieru, putave a zabavne. Chiara k doucovaniu pristupuje zodpovedne a profesionalne, no zaroven nemam pocit ze sedim za skolskou lavicou. Pre tych ktory to myslia s ucenim nemciny seriozne mozem Chiaru len odporucit.

Dalibor D.

Dalibor D.

Neoverená referencia

charizmatická slečna, určite príjemná komunikácia, milá a ústretová, komunikatívna, certifikáty sú OK, treba len vyskúšať prvú hodinu :)

Fotky a certifikáty