Mária Š.

Mária Š.

Odpovedá do 17 hodín, na 90% správ
90% 17 hod
Prijíma študentov

Mária Š.

Prijíma študentov

Angličtina / slovenčina pre cudzincov online - z pohodlia vášho domova cez skype

  • Doučuje aj online
  • Od  10 €/hod
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Cena Od 10 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Angličtinu doučujem už vyše 15 rokov, z Aj som absolvovala štátnu jazykovú skúšku, tiež na vysokej škole štátnu skúšku z obchodnej angličtiny, mám certifikát CAE. Pri výučbe kladiem dôraz najmä na konverzáciu (speaking) - idiómy sú moje najobľúbenejšie:-), samozrejme k tomu aj ostatné časti: grammar, reading, writing, listening.
Slovenčina pre cudzincov - slovná zásoba, výslovnosť, gramatika, počúvanie, čítanie

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 45 min

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Alexandra B.

Alexandra B.

Neoverená referencia

Majku odporúčam 10/10 :) je to veľmi šikovná a milá doučovateľka, vždy na 100% pripravená, ochotná a trpezlivá. Páči sa mi jej prístup k doučovaniu a vysvetľovaniu vecí, za mňa super.

Jana T.

Jana T.

Neoverená referencia

Výborná príprava, vlastné materiály, efektívna kombinácia, flexibilita, konverzácie a gramatika. Majka je výborná doučovateľka s odborným prístupom, vrelo odporúčam jej hodiny.

Patrícia P.

Patrícia P.

Neoverená referencia

Pani Mária je veľmi priateľská, milá, ústretová,flexibilná a vie prispôsobiť doučovanie podľa požiadaviek. Pokiaľ hladáte skúseného a profesionálneho doučovateľa s empatickým prístupom tak vám ju vrelo odporúčam. Z konverzácie v anglickom jazyku som mala stále veľký stres, no odkedy som začala absolvovať doučovanie môj stres postupne opadol a v konverzácii som sa pomaličky začala zlepšovať. Na hodiny s pani Máriou sa stále veľmi teším. Vďaka nej ma začala angličtina baviť. Je proste super. :)

Nika K.

Nika K.

Neoverená referencia

Hodiny s Máriou ubehnú rýchlo, sú efektívne a zaujímavé. Za krátky čas som sa toho naučila veľmi veľa. Jej prístup je milý, zábavný a záleží jej svojich žiakoch. Vysoko odporúčam.

Liliana H.

Liliana H.

Neoverená referencia

Veľmi odporúčam☝🏻s pani Máriou absolvujem 2 hodiny do týždňa a naozaj mi to pomáha, veľa som sa naučila za krátky čas, je veľmi milá, dá sa s ňou dohodnúť, spôsob jej vyučovania je veľmi zaujímavý a vždy sa teším na naše hodiny!