Patrícia O.

Patrícia O.

Odpovedá do 26 hodín, na 70% správ
70% 26 hod

Patrícia O.

Doučovanie jazykov podľa individuálnych potrieb a bez stresu!

Cena Od 13 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

POZNÁMKA NA ÚVOD: Na správy odpovedám VŽDY, cez pracovný týždeň zväčša do 24 hodín (aj v prípade, že Vás momentálne nemôžem vziať), preto prosím o trpezlivosť.

NIEČO O MNE: Som absolventkou prekladateľstva a tlmočníctva na Univerzite Mateja Bela v Banskej Bystrici. Študovala som preklad a tlmočenie z nemeckého a anglického jazyka (úrovne C2) do slovenského. Slovenčinu mám prirodzene v krvi a ako správny prekladateľ/tlmočník ju musím ovládať na 100 %. S doučovaním mám už niekoľkoročné skúsenosti (viď referencie :-)). Doučím všetky vekové skupiny podľa individuálnych potrieb, u detí aj hravou formou. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

13 € / 55 min

Referencie (14)

+ Pridať referenciu
Simona K.

Simona K.

Neoverená referencia

Paťka je veľmi dobrá doučovateľka nemčiny, som veľmi rada, že som našla práve ju na učenie nemeckého jazyka, keďže som úplný začiatočník. Vie veľmi dobre naučiť.Jej hodiny sú veľmi dobre zorganizované, s učením postupuje podľa vedomostí.

Marcela J.

Marcela J.

Neoverená referencia

Paťka je užasná učiteľka,s výbornou metodikou učenia a super ľudským,trpezlivým a veľmi empatickým prístupom.Učí ma nemecký jazyk od uplného začiatku a teším sa na každú hodinu ako dieťa,hoci už ťahám na dochodok.M

Mária K.

Mária K.

Neoverená referencia

Ak potrebujete doučovanie z angličtiny, Paťku vrelo odporúčam! Na každú otázku vždy vedela pohotovo odpovedať, vždy mala pripravené množstvo cvičení, hodiny boli zaujímavé a učivo teda ľahšie zapamätateľné. Ďakujem!

Maria Z.

Maria Z.

Neoverená referencia

Päťka ma nemecký jazyk doučovala 1. rok, čo sa týka gramatiky veľmi mi pomohla a všetko ochotne vysvetlila, odporúčam ostatným.

Nicol H.

Nicol H.

Neoverená referencia

S doučovaním anglického jazyka som veľmi spokojná,pretože vždy mi všetko poriadne vysvetlí čo potrebujem