Marek S.

Marek S.

Marek S.

Preferované časy: večer, víkend
Popis Zodpovedané otázky

Popis

Certifikovany na TEFL.
Ako 19 rocny som sa vybral za pracou do Anglicka kde som zil, pracoval a studoval. Ukoncil som uspesne bakalarske studium na Bournemouthskej univerzite na juznom pobrezi Anglicka v obore Business IT Systems a neskor som aj pracoval v IT obore a tiez zacal magisterske studium Manazementu tiez na univerzite v Anglicku konkretne v Leicestri. Mam velmi dobre cestovatelske skusenosti a taktiez skusenosti zo studium vo Velkej Britanii. Ak by mal niekto zaujem si zlepsit svoje komunikacne schopnosti v Anglickom jazyku myslim ze dokazem pomoct po viacerych strankach. Nedavno som absolvoval TEFL kurz v Prahe kde som pocas tohto kurzu aj vyucoval 120 hodin spolu z one to one sessionami z realnymi studentami. Myslim ze dokazem pomoct ludom na viacerych leveloch ci uz zaciatocnikom alebo pokrocilym. Lekcie kludne mozu byt navrhnute tak ze sa bude nasledovat neaka kniha relevantneho vedomostneho levelu alebo sa navrhne lubovolna tema ktora Vas zaujima v ktorej by ste si radi zlepsily Vase komunikacne schopnosti. Ak preferujete neaku konkretnu metodologiu (PWP, PPP, freestyle) ci model lekcie ktorou by sa hodina mala uberat kludne to moze byt aplikovane po dohode ak by bolo treba. Preferoval by som bud privatne lekcie z jednym ci dvoma osobami alebo kludne v triede so skupinou. Som momentalne v Bratislave ak by ste mali zaujem kludne ma kontaktujte a mozme prebrat buducu spolupracu.

Necertifikovane moznosti do/vyucovania -
WEB a DATABAZY - Ak by mal dakto zaujem dokazem aj programovat na WEBe a vytvarat webove stranky z jazykmi - HTML, CSS, PHP, Javascript alebo tiez praca v na databaze s SQL. Ak by mal dakto zaujem tiez sa obohatit v tejto oblasti mozme to kludne prebrat.

ARDUINO mikrokontroler zaklady - Este spomeniem ze som nedavno zacal programovat na Arduino doske kde som si vytvoril svoje male elektronicke riesenie ak by mal dakto zaujem tiez viem poskytnut rychlo kurz na zakladne vedomosti ktore umoznia niekomu programovat a vytvarat si vlastne elektronicke obvody ci uz riesenia do domacnosti ako napr. ovladacom ovladane osvetlenie ci daco do zahrady ako napriklad merac vlhkosti alebo hladiny vody pre automaticky zavlazovaci system. Zdrojom lekcie by bol hlavne internet a vlastne riesenie ktore som si nedavno sam zostavil doma a naprogramoval podla potreby.

Microsoft VBA v Excely, WORD, Powerpoint - dokazem programovat s VBA v tychto balickoch a ak by bol zaujem dokazal by som doucit zaklady novych uzivatelov ktory maju zaujem sa naucit programovat. Nemam zial este pripravene ziadne riadne lekcie ale ak by bol zaujem daco poskladam dokopy.

Diky za Vase zaujmy.

Zodpovedané otázky (2)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky